Kaderyunus Nurhan7734 ballı süt, ıhlamur canım bide havluyu ütüleyip sicacık sırtına koyup yatağa girsen ertesi günü bişey kalmaz 🤗
LiyaDuygu Nurhan7734 bende çok hastaydım öksürmekten karnım kaburgalarım ağrıyordu tek çağre ballı tarçınlı ılık süt kesinlikle dene derim canım . Artık antibiyotik iğnelerle ayakta duruyordum öksürüğüme bi o etki etti diyebilirim. Çok geçmiş olsun 🙏
Elaylama Nurhan7734 ben ıhlamur, limon, zencefil çayı yaptım 3 kere falan içtim. Geçti ama bunun etkisiyle mi geçti yoksa artık kendiliğinden mü geçti bilmiyorum. Bir de iki kere ılık ballı süt yaptım. Afedersin balgam sökmeye başladım 2-3 güne geçti öksürüğüm. Çok kötü öksürüyordum kriz gibi.
Sebahat42 Cnm kara turp ve bal kesınlıkle dene bana dua edıceksın arkadasımda hamıle bır aydır gecmeyen öksuregı vardı söyledım 2 gune gectı öksuregı inş.sanada şifa olur 😊
cansumutluasyaaa İlaclarla bende 😰 ama kuru incirin içine bir çay kaşığı zencefil koyup yemekte iyi geliyor devam ediyorum ona da
Polo Nurhan7734 Günde İki bardak kuşburnu İki bardak bol limonlu ıhlamur İki bardak ballı tarçınlı süt Bir bardak salep Ve normal sıcak limonlu su Hep iç diyorum, çünkü boğaz kurumasın
Burcuuuercin Nurhan7734 bal+zencefil+limon ile öksürüğü atlattım ve boynuma sürekli şal taktım ve sürekli yudum yudum su içtim😊
Sevcanapaydin Nurhan7734 elmayi 4'e böl kabuğu ve cekirdegiyle birlikte caydinlikta kaynat icine karanfil koy biraz demlensin sonrasinda bal katip icebilirsin.Elmanin öksürük kesme özelliği var ayrica zencefilde koyuyordum ben normal zamanda ama hamilelikte kullaniliyormu bilmiyorum 🤔
Drycgds Nurhan7734 eşimde bana siyah turbun içini oydu az önce bal döktü içine sabaha kadar akcak bal onun içinden bardaga onu yicem sonra. Eşime iş yerindekiler iyi gelir demiş ama görcez bkalım. Bendede hem bronşit var hem astım 1 hafta öncede grip olmuştum suan iyiyim ama öksürüğüm nüks etti. Neden kaynaklanıyo bende çözemedim