Aleyna_88 cennetb ben de 36+2 bugün birkaç kere düzenli sancı girdi çok korktum belimden başlayıp karnımın etrafını sardı nefes alamadım kendimi banyoya sıcak suyun içine attım hafifledi Doktor’um devam ederse acile git dedi ama şu an öyle nefesimi kesen bir sancı yok🤷🏻♀️
Nnewmommy Sürekli devam ederse doğum olabilir giderek şiddetlenmesi lazım tabi ama artık doğuma yakınsınız ara ara böyle sancılar olabilir
merii10 kızlar bn 36. haftaya kadar hiç miğde bulantısi yasamadim neredeyse ama bu hafta migdem ara ara bulaniyr ve baş dönmesi yasiyrm yine arada tansiyon fln d nornal ckiyr sizde bunlafi yasiyrmusunz
Aleyna_88 merii10 bende de bu hafta mide bulantısı baş dönmesi ve ishal başladı sanırım bunlar doğum belirtisi ama ne zaman olur bilinmez ben de 36+2 haftalığım bu hafta çok değişik şeyler yaşıyorum doğrusu
merii10 Aleyna_88 bnde kendimden korktm sancım fln yok çok şükür ama halsizlik yorgunluk sürekli yatma istegi çok artınca yeni baktrmistm ama acaba kan değerlerim mi düştü ki dye dusundm demkki bu hafta böyle oluyr