ulku_9797 Kızlar sizce artış nasıl olmuş? Sağlıklı bir gebelik midir dış gebelik diye çok korkuyorum. Aşılama ile hamile kaldım
ezgi-esk Normal gibi geldi bana hesaplayınca düşük değil değer. %60 artması gerekiyor minimum sizinkide artmış zaten
ulku_9797 ug_fa-3diplomalianne ay gerçekten mi ya çok korkuyorum biri 500 olması gerekşyor dedi şüphelendirdi beni
ezgi-esk ulku_9797 ulku_9797 Yani 500 olması gerekir doğru ama değeriniz çok düşük kalmamış korkmayın içinizi ferah tutun . Daha düşük olsa şüphe edebilirdiniz belki ama korkacak düşüklükte değil 1 hafta sokra tekrar kan verin yine de❤️
3827 ulku_9797 ikiz gebeliklerde de hızla artıyor illa dış gebelik diye düşünüp endişe etme iyi düşün iyi olsun inşallah 🥰
ug_fa-3diplomalianne ulku_9797 o nasıl bi hesapmış 10 kat artması gerekmiyo ki sen korkma içini ferah tut artışın gayet güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ulku_9797 mickey ilk 33 çıkan aşılamanın 10. Günü vermiştim asıl vermem gereken günü 14. Günüydü o günde 329 çıktı