Dilara_erc1 Ben gittim bugün acikcasi hic begenmedim nekadar sacma yapmislar. Cok gülecegimi sandim ama hic gülmedim valla bide en sacma sahne adam karisina yaklasiyo cinsellik amacli kadinda istemiyo adam gidip p*rno izliyo wc de.. neee alakaa yani bu hic komik bsy degil normalde degl bence. Sizin fikirleriniz ne kizlar?
Blueberry0 Dilara_erc1 Aaa öyle bi sahne mi yapmışlar cidden bende çok merak edip gitmek istiyordum açıkçası
Firstmomfirstchild Dilara_erc1 yani bana o sahne cok normal geldi, allah askina hangi erkek izlemiyor ki ihtiyaci olduktan sonra hatta kadinlae bile izliyor. Ama bunun yani sıra bende filmi pek begenmedim biraz abarti vardi. Sadece 1-2 sahnesi komikti. Sinemadan internete düsünce izlenilebilecek bi film ama para vermeye gerek yok bence
Beyzab95 Blueberry0 evet bende sizin gibi düşündüm gitmemeyi o sahne yüzünden ne kadar salakça bir şey
Evremo Gitmedim ama abartılıyor net bence. Başrol oyuncu kadını da hiç sevmem kaba saba bir kadın. Yapacağı film böyle olur diye düşünüyorum
amayinedeiyiilerledim Hdfilmcehennemi ne düşene kadar hiçbir filme gitmem😂 evde cipsimle çekirdeğimle izlerim her filmi. Ayrıca bahsettiğiniz sahne bence gerçeği yansıtmış, burada açılan postlardan yola çıkarsak ütopya değil yani
Evhamlikurabiyeanne Asil lohusalığı 3 sene önce bir arkadasım yasadi korku filmi gibiydi dedim ya bi arkadaşş ah neler çekti o arkadaş film de neymiş hey yavrum hey o arkadas cok yaralandı cok yakinen tanidigim bir arkadaş🤭😉