beyhan3678 mirooo bana da doktor onu yazdı ama midemi bulandırıyor kan değerlerim normal ama devam et dedi
Yavru-kus Bana doktorum gyno ferro sanol yazmıştı ama ondan çok midem bulantı şimdi femara kullanıyorum
beyhan3678 Yavru-kus ben de de mide bulantısı yaptı sağlık ocağındaki doktora söyledim oda maltofer yazdı mg yüksek ama
Boncukk123 Yavru-kus sabah aç karnına cok kotu yapıyor bana mide bulantısı olursa öğlen yemeğinden 2 saat sonra iç denildi o daha iyi oldu canım
mirooo beyhan3678 bende bulantı yapmadı fakat arkadaşımda yapmış doktoru küçük bir parça ekmek ye peşine iç demiş, ben yemeklerden iki saat sonra içiyorum
beyhan3678 Yazmelegi_ aynen vitamin olarak da decavit yazdı ama canımdan can gitti o kadar midemi bulandırıyor ilaçlar iştah falan kalmadı
Aysnremir23 Esra_4774 Damar yoluyla nasıl oluyor acaba. Benimde ferritinim 5 çıktı aşırı düşük🥴 ne kadar ilaç kullandıysam olmadı doktor damardan yaparmı acaba iyi geliyor mu
Kevserehdhd Esra_4774 bu demir ilaci çok mu düşük demiri için ben doktora dolik asitsiz demir olaci yazın dedim.yine dolik asit olan yazmis ama sizin bu ilaçta yok diye biliyom
Esra_4774 Aysnremir23 Evet düzeliyor hemen ☺ kan değerim çok düşüktü doktor kendisi yazdı ilaç kullanmama rağmen duzelmemiştı 👍
Zeynos270 Aysnremir23 zaten normalde 5 çıktığını görür görmez kan ilacı serumu takması gerekiyordu neden takmadı anlamadım
nurtug beyhan3678 ben başta kapsül kullanıyodm aşırı mide bulantısı hatta çoğu zaman kusuyodm ondan doktorum değiştirdi şu an fertamir kullanıyorum suya karıştırıp içiyorum
nurtug beyhan3678 doktorunuza belirtin değiştirin ilacınızı doğuma kadar kullanılması gerekiyo demir ilacı
inarches beyhan3678 Başka ilaçlar midemi bulandırıyordu uzun süredir Ferrum fort kullanıyorum bana mide bulantısı yapmıyor rahat bir şekilde kullanıyorum.
Nur2516 beyhan3678 ben keçi boynuzu özü yada pekmezi kullanıyorum kesinlikle doğal ve sindirim kolaylığı sağlıyor diğer büyün kan ilaçları aşırı kabızlık yapmıştı doğal kullanmanızı tavsiye ederim tadı da iyi
Aysnremir23 Esra_4774 Serum gibi değilmi koldan alınıyor. Çok teşekkür ederim cevabınız için bu arada 🥰🥰
beyhan3678 Kevserehdhd söylemedim bende arkadaşım da dedi kendi doktorundan başka Doktor’un yazdığını kullanma sonuçta uzman dedi ben de burda sormak istedim sizlere