Sarkac Donthappymom Gormedim simdi bakarm benmki bilgin negatif ya bir cizgi bile ckmadi erkendn yaptm ruyandada iki tane pembemsi silik cizgi gordum hic ckmadi😔
Donthappymom Sarkac benimde aynı yaa ne yapıcaz korkuyorum valla kan vermeye gitsem mi diye düşünüyorum ama negatif sonuç aldırın diye de üzülüyorum 🥲
Sarkac Donthappymom bende kendimi turyrm.ozele gidip kan vermyede off bilmiyrm catlcm belki kanda negatf gorsem.emin olcam . Senn kac gunun kalmsti😊
Sarkac Donthappymom kız sen niye duruyrsn kan versene benm 1 gunum kaldı. Ben senn yerinde olsam kan verirdim. Evdeki son testide yaosm ckar mi sabhtsn ckmadi ogleden ckmaz deme
Donthappymom Sarkac yok yok sabah çıkmadıysa bekle onuda adetin gecikirse yap ben adet günüme kadar test yapmamıştım yine olurum diye ama olmadı test negatif çıkınca kan vermeye de korkar oldum
Sarkac Donthappymom normalde gecikiyor mu böle bence ver çıkae 5 ten yukarisysa hamilesndr cnm. Sag tarafmdan kasm agrm oluyrdu anlammdm. Ayy kendmi zor tutyrm ya 😑 ama yapym dyrm evde durunca daha strese gryrm ya off
Donthappymom Sarkac ahaha keşke yakın olsaydık bende aynıyım bir var diyom bir yok olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum aslında ondan bekliyorum belki adet olurum diye normalde hiç böyle gecikme yaşamadım ama bilmiyorum 😃😃 sabah test yapmışsın zaten birde adet günü sabahı yaparsın
Sarkac Donthappymom ben zor beklerm evde onu gornce tutymde tisimi yapum bosver gtsn çope 😁ee daha once olmadysa belkide vardr. Cok okudum idrarda ckmayip kanda çıkan gec döllenmedir belki kanda çıkar gt bence kan ver😊ilk çocuk mu olcak benm 2 tane var😊
Donthappymom Sarkac evet ilk çocuk benim ondan böyleyim senin gibi iki çocuğum olsa hiç böyle stres bile yapmam 😂
Donthappymom Sarkac ben 4,5 ay önce famera kullandım ama sonrasında her ay düzenli adet oldum o zman doktor kist vs var demedi şuan olmuş olabilir mi yada olsaydı 4,5 ay sonra mı olur