Maimaa Benim âdetime 9 gün kaldı bir kaç gün mide bulantısı çektim şuanda da kasik ağrısı çekiyorum başına gelen var mı acaba yâda en erken ne zaman sonuç alırım
tgbmerve Maimaa yumurtlamadan sonra en az 12 günde kanda çıkar , şuan beta verseniz negatiftir , beta artmadan bulantı olmaz psikolojik olabilir usutmus olabilirsiniz
merimiri Maimaa erken yaptığımda çizgi çıkmamıştı 3 gün geçince yaptım direk çıktı yanıltıcı oluyor daha doğrusu doğru zaman değil 👍
Anonim189 Adetinizden 1 gün önce veya gecikince yapmanız en sağlıklısı ben bir kaç belirti hissetmiştim yaptığımda negatifti 6-7 gün sonra yapınca çok silik çizgi gördüm, yapıp hiç kafanızı bulandırmayın bence
Enginnmusab25 Maimaa ben adetime 10 gün kala kaset testte hamile olduğumu öğrendim hala onun şokundayım geçen hafta test yaptım tamamen meraktan belirti falan da yoktu silik çizgi çıktı bikaç test daha denedim hepsinde aynı silik çıkınca kan testi verdim ve kanda da pozitif hemşire çok yeni olduğunu ve çok erken öğrendiğimi söyledi o da şaşırdı biraz 🙈 beta 21 çıktı ilk testte bugün de kan verdim sonuçları yarın çıkıcak bakalım çok erken oldu ama oluyormuş böyle şeyler şimdi hafif mide yanması dışında belirtim yok
Enginnmusab25 _Mother_ markası “ovula” eczanede 20 TL ye satılıyor 3 tane almıştım hepsini denedim önceki gebeliğimde de çok erken öğrenmiştim yine bu markayı kullanmıştım