Aleve Ben artık bitik durumdayım 9+6 dayım ve kusmaktan perişanım ne yersem anında kusuyorum 6 gündür hiç büyük tuvalete çıkmadım ama midem de bişi yok yani serum yiyorum iki günde bir …
Medos123 Aleve kabızlık için duphalac ilaç var doktoruna danışıp ondan kullanabilirsin. Bnde ilk zamanlar olmadım pek ama şimdi 33 haftalığım daha sık olmaya başladım. Bu şurubu içince rahatlatıyorum en azından.
annevebebek17 Aleve 10+4 haftalığım kusmak halsizlik hersey den tiksinme tuvalete çıkamama şişkinlik mahvoldum bittim artık baş ağrılarım da var yüzüm resmen kustu yaralar çıktı heryerimde
Fnur-3838 Aleve mide bulantısı bende cok cektim, günlük bir tane sade soda içtim, çiğ badem ya da leblebi tüket, cubk kraker olsun yanında sabah onu ye oyle kalk, bide ilac kullanıyor musun folik asit falan
sispsmnr Kusmuyorum ama aşırı mide bulantısı ve koku hassasiyetim var kendi evim bile kokuyor sürekli havalandırıyorum nefes alamıyorum:(
Fnur-3838 Aleve bende bıraktım İcince yerimden kalkamıyordum midemi cok bulandırdı simdi decavit verdi vitamin ona başladım ama suan kabızlık var ve yara oldu sanırım demir daha fazla yapıyomus kabız geceler sabah olmuyor 😭
Fnur-3838 Medos123 valla bende erken başladı neden bilmiyorum ve suan basur olustu denemediğim krem kalmadı, napacam bilmiyorum
sispsmnr Yemek yapmak artık eziyet oldu buz dolabı aynı şekilde açamıyorum nefesimi tutsam bile böğürme yapıyor inşallah uzun sürmez bu durum
Fnur-3838 sispsmnr ilk üç ay böyleymiş, sigara kokusu balık kokusu beni mahvediyor Allahtan evde sigara icen yok Carsıda gezerken resmen nefes almıyorum
Aleve Fnur-3838 vallahi ya benim hiç gelmiyor tuvaletim hiç ama bulantı yüzünden her dakka uayniyorum kusuyorum ;((((
Medos123 Fnur-3838 basurun çıkma nedeni kabızlık zaten cok zorlandığın için olmuştur. Ama bu kabızlığı doktoruna mutlaka danış. Ikınma fln diyebilir sana uygun bir ilaç verir en azından. Doktorum bana ıkınma dedi ama insanın elinde olmuyor maalesef. İster istemez oluyor illaki.
Fnur-3838 Aleve yemezsen bebeğin beslenemez zorla biraz kendini kussanda o alır vitaminini en azından yoğurt ye meyve ye ve kuru kayısı normal yiyemiyorsan hosaf yap bugün yaptım en son care onu deneyecem