Yagmurata24 Ve nerelerde kullanılır, siz gün icinde nasıl kullanıyorsunuz? Kaç tane alayım? Bir de ağız mendillerinden de kaç adet alayim? Bunlara cevap verenlere çok teşekkür ederim🥰
yenidenanne34 Yagmurata24 kış bebegi olacaksa 2 tane müslin yeterli yaz bebegi ise 3 yada 4 yeterli olur bence. Ağız mendili de bi 15 tane alınmalı 😊
Gozdecaner Yagmurata24 kış bebeklerinde çok kullanılmıyor anca kundak veya alt açma için falan kullanırsın yaz bebeğinde elin ayağın oluyor gebelde o herşeyde kullanılıyor bende 5 tane var muslin . ağız mendili ilk bebeğim çok kusuyordu 30 tane almıştım şuan yinede 15-20 tane var elimde
gizem-cbn Yagmurata24 ben biraz uyguna geldiği için 5 tane müslim aldım 15 tane mi 20 tane mi ne de mendil aldım. 10 çift kadar da eldiven almıştım
Kiwitoveannesi Yagmurata24 Müslim 2 orta boy 2 tanede büyük boy adım orta boyları gaz falan çıkartırken omzuma atıyordum ilk doğumumda bebeklerin hep ağzı açık kıyafetime temas etmesin dili kıl falan yapışmasın diye çok iyi oluyor ağız mendili çok kullanmadık kusan Bi bebek değildi bide mama kullanmadığımız için eğerki mama kullanırsan önüne koymaya Bi 30 tane anca yeter bana 15 tane yetmisti
Yagmurata24 yenidenanne34 Az önce trendyoldan 3lü muslin aldım yorumları çok iyiydi bu arada Mayıs bebeği olacak yani tam bahar, yaz da denebilir aslında çünkü sıcak şehirde olacaz 😁 o zaman 2 tane daha alırım garanti olsun. Ağız mendili de 14 tane aldım onu arttirmayim o zaman değil mi🙈
Yagmurata24 Gozdecaner Yani her şeyde derken mesela banyo küvetinde kaymasın diye kullanıldığını duymuştum doğru mu? Ay ne kadar cahilim bu konuda kusura bakmayin😁
yenidenanne34 Yagmurata24 aynen canim yaz bebegi sayılır mayisin önü yaz 😄 1 2 tane arttirabilirsin müslini. Bence 14 mendil yeter baktın cok kusan bi bebek mendil yetistiremiyorsun alırsın biraz daha ne olacak 😊
Gozdecaner Yagmurata24 ben yeri gelince kundak yapıyordum yeri gelince üstüne ortuyordum ne sıcak ne soğuk ama sırtında bişey olsun diye bazen alt açma olarak kullanıyordum ilk bebeğim Mayıs bebegiydi filenin üstünde yikasam usuyodu küvetin altına serip içine yatırıp yikiyodum ilk 4 Aylıktı tatile gittim güneşten koruyordum pusete seriyordum bebeğimi sarıyordum yani hava koşuluna uygun herşeye kullanırsın elin ayağın olur 😂
Merve1414 Yagmurata24 pusetin üstüne bebek arabasinin üstüne ört yada beşiğin içine çarşaf niyetine koy koltuga koyarsam bebeği örtü serip koyuyorum yazın pike gibi iyi olur diye alıyorum biraz büyüdüğünde parkta yada biyerd ebisi yedirecegim zaman serip üzerine oturtuyorum gazını cikaracaginiz zaman omzunuza alabilirsiniz kustugunda sizin uzeriniz kirlenmez bez örtü kirlenir iki ucunu boynunuzdan bağlayıp emzirme önlüğü niytinede kullanabilirsiniz emzirme önlüğünuz olmadigi zamanlarda reflü yatağını üzerine ortuyorum birde sariliktan falan hastanede yattıkları da emzirmek icin kucağıma almak için sariyorum
Aynenkanka Yagmurata24 ağız mendili bol bol al çok gidiyor. Müslin örtü de kışın pek kullanılmıyor ama yazın üstünü falan örtersiniz 4-5 tane alın
Kahverengi Yagmurata24 oğlum kasımda doğmuştu bende çarşaf yerine hep müslin kullanmıştım o yüzden 5 şimdiki ilk bahara gelicek kuruması kolay diğe yine 5 tane aldım hem çarşaf hem örtü hem havlu puset örtüsü emzirme örtüsü kısaca çok amaçlı bir örtü 😊