Damlaserkan Kızlar 32. Haftamdayım masallah diyim hiç catlamadım sizlerde durum ne bundan sonra catlarmıyım ❤️
AnneBi Damlaserkan 34’te bir minik çatlağım oluştu aşırı dikkat etmeme rağmen 🤷🏻♀️ oğlumdan hatıra artık yapacak bi şey yok ☺️
Ffulya 23 Haftaligim o kadar krem kullanmama rağmen ağaç dalları gibi çatladım bence irsi de olabilir
mombarbie_ Damlaserkan çok kötü tam kalça arasından sola doğru ilerliyor yani karnımdan beklerdim basende beklerdim ama hiç aklımın ucundan gecmezdi😵💫
Sevvaldal Damlaserkan moral bozmak istemem ama çatlayabilirsiniz. Ben ilk çocuğumda son 1-2 haftada çatladım. Genetik diyorlar ve bence de haklılar. Annemın de karnında vardı. Ben de son dakika golü yiyip sadece karından çatladım🙈
Sevvaldal Damlaserkan inşallah🙏🌸 ben ırsi olduğuna çok inanıyorum açıkçası. O kadar krem kullanmama rağmen, annem de nerde ne kadar varsa bende de o kadar oldu🤣
Seymaa324 34 e kadar hiç bişey yoktu bende önemsemedim şuan 37. Haftadayım o kadar kötü ki 🥺 sakın çatlamıyorum diye tedbiri bırakmayın bir anda çok kötü oldu 🥺🥺
Songul-12 O kadar tedbir aldım ki kremler yağlar hep nemli tutmaya çalıştım ama 34 haftada karnım bacaklarım basenim hep çatladı doğumdan sonra geçiyormu bunlar