Aysemm44 Kaynanam kendi adıyla 👹 Eşimde hareketlerine bağlı bazen Miniğim diye kayıt ederim baktım sinirimi bozuyor normal adını kayıt ediyorum bazen numarasını siliyorum 😂😂
tunasmom Aysemm44 Kayınvalidem ismi ve yanında annem yazıyor. Eşimde sevgililiğimizden beri aynı sevgilim diye kayıtlı. Değiştirmeye çok üşenirim neredeyse 6 yıldır hep aynı 😂
Zelihapinar Aysemm44 kayınvalidem kaynanam diye kayıtlı eşimde ilk tanıştığımızdan beri mucizem diye kayıtlı ☺️
Altin23 Aysemm44 kaynanam zöhre anne kayınbabam Adem Baba diye kayıtlı eşim de BalEşim❤️ diye kayıtlı hiç değiştirmedim sevsem de sevmesem de rehberde değiştirmeye üşenirim 😂
2_erkek_annesi Aysemm44 kaynanam kayıtlı değil görüşmüyoruz o yüzden arayıp sormayızda kocamda aa my husband diye kayıtlı🥰
cutecik Aysemm44 kaynanam eşimin baş harfi a ile başladığı için aannem diye kayıtlı eşimde aakocacıkk❤️ diye
Meryeminannesi20 Aysemm44 kaynanam rehberime ekli değil çünkü çok ciddi şekilde aşşağladılar kızları ve kendi o yüzden sildim komple eşimde Kocam diye kayıtşı :)