KbrairinBenli Arkadaşlar 20 dk önce bişan olduğunu düşündüğüm pembe akıntı kıvamında kan geldi ve arkasından hafif hafif su geliyor doktorumu aradım ağrı gelmedikçe korkma dedi,ama içime sinmedi şuan. tecrübeli anneler ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
Calasun KbrairinBenli hiçmi sancın yok birde doktorun gel kontrol altında tutalım neden demedi acaba bana su gelirse panik yapma gel dediler istemsizce acan az olmayan sarımsı bi su dedi ebe hanım
Derya341986 Calasun su sarımı oluyor nasıl geliyor acaba bende iki gğn önce çatı muaynesi oldum sarı bişey geliyor ama akıntı diye düşündüm ben su heralde hissedilir ve fazla gelmeli değilmi
KbrairinBenli Calasun eğer ağrın olursa hastaneye geç benide ararlar zaten dedi,çok hafif adet ağrım var ama zaten normaldede adet ağrısı çeken biri değildim,gelen suyun içindede pembemsi lekeler var bu arada bebeğimde hareket ediyor
KbrairinBenli Mirvee doktorum gelmene gerek yok dedi biraz rahat bir doktor ama doğru kararlar verir bende panikledim sormak istedim
Bgusta KbrairinBenli su geliyorsa suyun bitme ihtimali var hemen doktora git !!! Doktorunun seni cagirmasi gerekirdiiii.
KbrairinBenli Bgusta ağrı olmazsa korkma dedi,bir bardak kadar gelmiştir toplamda,bir anda boşalmadı,ama ben diken üstündeyim tabi
Demo KbrairinBenli benimde doğum ilk başladığın da pembe akıntı olmuştu ragim ağZı siliniyormuş ebe bu güzel bişey demişti nişan daha sonradan geldi muayene dem sonra düşmüştü
KlncA KbrairinBenli kanama pedi dolduracak kadar çok değilse ve su birden boşalmadı ise bebeğin susuz kalma gibi bir riski olacağını sanmam ebe de böyle söylemişti ben olsam en azından sabaha kadar evde bekler sancı gelecek mi takip ederdim kolay gelsin canm 🙏🏻
Aslitiryak Sıcak duş alın ve ağrınız geçmiyorsa doğum başlamış eğer duştan sonra rahatlarsanız bilin ki zamanınız var evdeykende bol bol yürüyün doğumunuz kolay olsun