ipekbk Yarenn-mom o his insanın içine geliyor galiba suan bende hamile olduğumu hissediyorum ama bilemiyorum
Boncukk123 Smyye1B adetime 4 gun kala yaptım tek çizgi gördüm net olmadığına o kadar emindim ki sonra adetim gecikince yine psıkolojık diye düşündüm ama 3 gun gecikince yaptım net cıft çizgi gördüm koyu bir anda belirdi 🌸
e_blue_sky_a gokyuzu777 adetten farklı belirtileri söyleyim. Gündüz uyku hali, göğüs uçlarında acı. Kasığa sancı girmesi. Ama en ayırt edici olan göğüs acısı uçlarda
Mbbenli Smyye1B adetim 1 hafta gecikti test aldım çok silik çıktı, sonra göğüslerim aşırı sertleşti , sonra da kan testi verdim öyle anladım 🙃
Patito__ Smyye1B beni bu hayatga hamilelk bile uyutamadi hep uyku problemm var :))) hersy kismet bazen ck agrili zmnlrda olablior ama bnm kilrr dha cok his olark hamileym hissim vrdi karnm crpcakbdie korkardm
Rabia_dgn Smyye1B Adetim 1 gün gecikince öğrendim. Ondan öncesinde test yapmıştım amaa negatif çıkmıştı. Çok silik bi çizgiyle öğrendimm geç döllenmeymiş miniğiim ultrasonda 3 haftalıktı 😍
gizbirhil Smyye1B reglim 4gün gecikti erken gebelik testi almıştım Trendyol dan ondan yaptım pozitif çıktı şimdi 16 haftadayız kızımla
mom-2024 Smyye1B 3+5 te öğrendim canım adetime 5 gün kala. Göğüslerim aşırı şişmişti ve damarlarım belirginleşmişti evde test yaptım pozitif çıktı sonra doktora gidip kan verdim hamileliğim kesinleşti