Nurdan9495 35+6 günlük oldum ama ara ara kasıklarım ve belim ağrıyor bide sanki iç çamaşırım da ufak bir ıslaklık oluyor arada bi daha önceden yaşayan var mi 🙄🙄
Senay14 Nurdan9495 bende ayni durumdayim 35+1 ve sancilarim gun gectikce artiyor gibi bel ve kasiklarima vuruyor
Nur3955 Nurdan9495 hani derler ya kırılsa duramazsin diye gerçek sancı da öyle kimi sancıyla geliyor kimisi ilk su geliyor idrar belli süre gelir ama bebeğin suyu anlaşılıyor bildiğin pacandan akar durmaz sonradan sancılar başlar zaten
mrv1903 Benimde bu akşam inanılmaz bir ağrım var. Önce tuvalete çıkamadım diye sandım çıkınca da geçmedi. Mide bulantısı oldu birazda çıkardım. İlk gebeliğim 35. Haftadayım ne yapsam bilemiyorum.
HMH mrv1903 sizi panikletmek istemem ama ishal ve istifra açılma belirtisi diyorlar bilginiz olsun bunu söylediğim için umarım başkaları tarafından linç edilmem ama arkadaşıma doktoru söylemişti yanılmıyorsam
mrv1903 HMH Ya en iyisi bir gideyim aklımda kalmasın geçmiyor çünkü biraz hafifliyor yürüyünce uzanıyorum tekrar sancılı bir şekilde başlıyor
Nurdan9495 HMH ya benim karnim kasılıyor asagiya bir agri giriyor cok kotu sonra geçiyor gene başlıyor
Tatar59 Nurdan9495 süre tuttunuz mu? Hem sancinin hem de aradaki sancısız zamanının süresini tütün bor yere not edin yarım saat 1 saat falan
Nurdan9495 Yarın ben bi doktorumu arayım en iyisi cuma günü gel demişti bana ona göre konuşayım çünkü ilk defa böyle birsey basima geldii belime de vuruyor ağrısı yerimden kalkarken uzanırken falan yan yatınca ağrı oluyor
Nurdan9495 Nur3955 hastane yattim bi gece nts de sancım çıktı sabah kadar devam etti ara ara ama daha doğum başlamadı su aralar gene oluyor pazartesi günü tekrardan çağırdı bakalim o zaman ne olucak 37 haftalık olucam pazartesi günü
Nur3955 Nurdan9495 bol bol uzanıp dinlenin en azından 38 hafta olana kadar inşallah hayırlısıyla kavuşun bebeğinize ☺️