sevdenurnur 35 haftalık oluyoruz yarın, zaman durdu sanki. Biran önce vakit geçsin istiyorum zaman hiç akmıyor gibi son zamanlar böyle mi olur gerçekten 🥺
Selcanunal2004 sevdenurnur valla öyle oluyor ya bir an önce çıksın diye yalvarıyordum resmen allaha 😂😂 39.hafta doğum yaptım tam şimdide 14 günlüğünüz keşke içerde kalmaya devam etseydi diyorum 😄😄 Tadını çıkart En çok özlediğim şey haraketleri
Miracleee sevdenurnur 32+4 bence de sanki zaman iyice yavaşladı gibi. Halbuki 30 haftaya ne ara geldim diyordum. Nazar mı ettim ne
Asli1453 sevdenurnur 36+4gunluguz artık doğurmak istiyorum sırt ağrım çok oluyor günler geçmiyor sanki
sevdenurnur Meryeminannesi20 bende 😭aglamak istiyorum çok duygusallaştım korkuyorum herşey bir arada.
sevdenurnur Selcanunal2004 ya benım zor geçiyor ondan mı bılmıyorum da yanımda olsa sankı daha huzurlu olacağım gibi şimdi sürekli aklım bebişte hep bi tedirginlik
sevdenurnur Miracleee evet benımde aynen öyle oldu 30 a kadar bir anda geçti zaman 30 dan sonrs ilerlemiyor heralde haftaları sayıyoruz diye sjsj
poncikkk 35+5 günlüğüm sadece tedirginim nasıl olacak doğumum nasıl olacak bebeğim sağlıklı doğsun diye çok dua ederek bekliyorum henüz yalancı sancılarımız olmadı 🤲🏻
Meryeminannesi20 sevdenurnur yok benim ilkim normal doğumdu nasipse bundada normal istiyorum inşallah o yüzden kızımın keyfine bağlı tarih 🥲☺
Sdyyld sevdenurnur evet ya 35+1im son bir haftadır günler hafta gibi geliyo bana herşeyi hazırladık bide suan sadeve bekleme modundayız 😃