yasmin441 Tecrübeli annelere sorum, göğüs pompası gerekli mi sizce? Manuel göğüs pompası yeterli mi yoksa illa elektrikli mi olmalı? Yorumlarınızı bekliyorum
sedanur4004 yasmin441 alacaksanız eğer elektrikli almanızı tavsiye ederim Manuel çok zor oluyor sağması
snowglobe yasmin441 Ben ilk doğumda kullanmadım. Biberona alışmasını istemediğim için. Boşa giden süt oldu elbet ama umarım hakkına girmemişimdir. Ve çalışmıyorsanız bence çok gerek yok.
Selcanunal2004 yasmin441 valla canım 15 günlük anneyim yeni doğum yaptım A101 gelen kiwi diye bir markayı aldım Çok pahalı birşey değil dige denemek için aldım Ve hergün elim ayağım oldu resmen Açıkcası pahalı ürünler almaya gerek yok Bebeğimi bazen 2 saatte bşr uyandıramıyorum aralarda veriyorum sağıp ben memnunum elektrikli olması bence daha iyi
cutecik yasmin441 ilk doğumumda aşırı zorlandım almadım gerek olursa alırım demiştim keşke hemen alsaymışım çok zorlandm ilk manuel aldm asla elektrkli gibi boşaltmıyo yeterli gelmedi aynı gün hemen elektrkli aldık resmen kurtuldm çalışmıyodum evdeydim ama bence çoğu annenin ihtiyacı olan bir ürün ve elektrkli kesinlikle daha iyi verim açısından ayrıca gereksz kenarda duracak bir ürün olduğunuda düşünmüyorum en kötü satarsınız şuan 2. yolda nasipse yıkadm pakladım çıkarttm hemen 6 sene oldu ilk doğumumla almştm arada o kdr çok kişi kullandı ki hiç bişeyde olmadı lansinoh öneririm
yasmin441 snowglobe çalışıyorum maalesef ilk belli bir süre tabii ki ücretsiz izin düşünüyorum ama yine de hemen sütten kesmek de istemem zaten
yasmin441 Selcanunal2004 bende kiwininkini gördüm araştırırken bariz bir fiyat farkı var diğerleriyle arasında fiyatı çok uygundu
snowglobe yasmin441 o zaman alın derim. Ben işe 1 buçuk sene sonra başlamama rağmen gögüslerim mahvolmuştu.