Beyzab95 Kızlar benim inanılmaz mide bulantım var 2 gündür ama sürekli olmuyor dünde ishal olmuştum herhangi bir şey dokunmadı bu haftalarda normal mi bu ben anlamadım
A12_S07 Beyzab95 Yeminle aynı şeyleri yaşıyoruz bende öyleyim çok midem bulanıyor ama arada bulanıyor agri sızı yok ama ishal gibiyim değilim garip
SedaTemel Beyzab95 aynı şikayetle doktora gittim hamilelikle alakası yok denildi canım ortalıkta gezen virüslerden birtanesiymiş bir serum aldım toparladım. Önce kendi doktoruma sordum tabi sonra da dahiliyeye gittim bi öyle yap istersen
umrumdadegil Beyzab95 fazlaysa yine bi git baktır canım korkutmak istemiyorum da doğum yapacak olanlar da böyle diyor ya her mide bulanmasında korkuyorum bende
Gulcan-07 Benm ılk gebelıgımde mıgde bulantısı kusma hiç geçmedi doguma gitmeden once bile kusmuştum 40 haftayı doldurmustuk
Tugbasuu Beyzab95 ya benim de hiç olmamıştı şu an 31. Haftaya girdim son bir haftadır mide boruma asit geliyor yakıyor devamlı kusuyorum rahatsız huzursuzum gün içinde de özellikle yatarken perişan oldum bıktım artık 🥲
Beyzab95 Tugbasuu benimde öyleydi hep ama dün gece inanılmaz mide bulantım ve ishalim vardı bugün sadece mide bulantım oldu acaba dedim bu ilerleyen haftalarda normal mi bunlar ☹️
Beyzab95 Haticengin17 @A12_S07 ay o zaman normal çünkü hani dokunacak bir şeyler yiyip içmedim hep rutinimdeyim dün gece çok kötü oldum birde bu akşam oldum mu bütün şikayetler aşırı aşırı başlıyor gerçekten doğuma yakın bir an önce doğsun istiyorsun çok zor
A12_S07 Beyzab95 oluyo gerçekten tanıdığım var ona sormuştum ondada olmuş tabi çok şiddetli olmamak kaydıyla
A12_S07 Beyzab95 ahaha ne olacak bu halimiz bilmiyorum Çarşamba kontrolüm var belki bilmiyorum açıklık vardır gidip gorucez