Angelipk Elif_49 belli bi süre çekeceksin maalesef ne yapsamda geçmedi mutfaga bile giremedim 2 hafta filan önce rahatladım şükür 8 kilo verdim doktordan bulantı için ilaç iste
Miracleee Elif_49 ay çok zor canım inşallah çabucak atlatırsın bu günleri. Ben 3 ay yemek yapamadım. Ve tavuk değil görmek duymak bile istemedim. Markette reyonun önünden bile gecemedim.
Sadeceanne2 Elif_49 17. Haftada yım biraz rahatladım Önceki haftalar da her şeye kusuyor dum 3 günde bir acilde serum takıldı da biraz durabiliyordum Allah yardımcı olsun. Ama geçecek inşallah 🥴🥴🥴
Demircimom Mide bulantisini üst seviyede yasayanlar anlar ruh halini seni çok iyi anlıyorum ama gecicek sabret ❤️
anneoluyorum_777 Ben yanımda yemek konuşulmasına dayanamıyordum kusuyordum hemen 3 haftalıkken başladı 11 haftalığı hala devam ediyor. Geçecek ama geçmesede çok şükür sonucu güzel. Rabbim hafifletsin inşallah sağlıkla beslenin beslenelim 💞
2_erkek_annesi Elif_49 bende herşeyden tiksindim 3 gündürde kocamı göresim yok evde değil bugün akşam gelecekti Allahım gelmesin diye dua ediyorum bildiğiniz çok sevdiğim aşık olduğum adamdan tiksindim🥲
Sadeceanne2 2_erkek_annesi 😄😄😄 geçiyor canım merak etme ben adam eve girer iken. Deli dana. Gibi sağa sola koşuyordum 😄😄17haftalık olduk biraz azaldı Duşa girip dişler. Fırçalnıp sigara içmeyip parfüm sıkmaz ise. Sevimli geliyor 😂şuan bana
Elif_49 @2_erkek_annesi Aaa demek oluyormuş bende de bazen oluyor 😟😏😊❤️ Allah kolaylaştırsin bize inşallah