Selinmoon Civciv_ Asko Linçlenmek mi İstiyorsun? 😂 tabii ki de bir zararı olmaz bunu kim çıkartıyor anlamış değilim , tam tersi çok faydalı meyve
semra2598 Civciv_ hiç gülesim yoktu karnını yanlardan sıkınca nasıl gamzeli oluyormuş yanağına mi denk geliyormuş 🤣🤣🤣 bu tür şeylere inanma benim annemde diyo sakız çiğneme bebeğin ishal olur kivi yeme kıllı olur hahahahah
2prensesannesiiii Civciv_ 😂😂 ya öyle şeylere böyle gülün kızıma hamileyken sakız çiğnemiştim kaynanam hamileyken sakız çiğnenmez dedi bana o niye dedim dalga geçer gibi bebek çeneci olur dedi ay bi güldüm dedim bana hurafe gibi geldi sonra öyle derler dedi çiğnemeye devam ettim🌝
Hilal_blc Hilalaktscbk sonucta yeni anne herseyden korkuyo olabilir dalga gecmen hic hoş degil kınıyorum seni !!!!!
Eslem2112 Civciv_ afiyet olsun canım nolacak ki nie leke olsun ki böyle şeylere inanmayın tek bildiğim fazla tüketilmemesi lazımmış erken doğumu tetikliyor
2prensesannesiiii Civciv_ 😂😂 afiyet olsun ne olabilir idrar yolu enfeksiyonu varsa temizler şifa olsun🙈
Hilalaktscbk Hilal_blc 😏 Geçen akşam kayınvalidem mantı getirmiş, gebelik şekerim var yiyemem, yemiycem, yemiyorum dedim dedim en sonunda bebeğin yüzünde mantı şeklinde leke olur dedi aklınızda olsun dikkat edin 🥲 Ben elenmiş olabilirim. 🫢