Mervvv0 Kizlar yurt disindayim burada 20. Haftada soyluyolar bi bakar misiniz tahminde bulunur musunuz lutfen
Mervekus2402 Mervvv0 canım nub una göre erkek sanki. Ben de ingilteredeyim burdada aynı 20. Haftada söylüyorlar yasak diye, ben özele gidicem 16. Haftamda 3 şubata denk geliyor mecbur
Selinmoon Mervvv0 Ay aynı benim kızım gibi duruyor 😂 İçimden kız geçti ama anlamıyorum ne yalan söyleyim🎀
Mervvv0 Mervekus2402 ya birsey sorucam sizde ilk kontrelde down sendrom icin kan aldilarmi 12. Haftada yani
Mervekus2402 Mervvv0 ilk sağlık ocağında ebeyle görüşme oluyor 8. Haftada filandı sanırım. Orda down için daha 2 farklı hastalık içinde test yapılmasına izin veriyomusun diye sordular. Bende izin verdim. 12. Hafta ultrason randevusunda kanda aldılar bu yüzden
Mervvv0 Mervekus2402 evet benimkide oyle oldu benden hem ebe aldi hemde ilk ultrasonda aldilar hangi ozele gitmeyi dusunuyosun
Mervekus2402 Mervvv0 evet ama ebe nin aldıkları down sendrom için değil. Window to the womb var burada oraya
Mervvv0 Mervekus2402 nhs den onceki kontrolumde 9. Haftada bende gitmistim daha once bi dusuk yapmistim tedbir amacli ve nhs in cihazlarina gore cihazlari baya iyi
Mervekus2402 Mervvv0 window to the womb un cihazları mı iyi? Bn daha önce hiç gitmedim ilk kez gidicem özele. Ama nhs ninde cihazları çok iyi
Mervvv0 Mervekus2402 evet window the womb cihazlari cok iyi gidince anlarsiniz nhs’in goruntusu ile window’un arasinda baya fark var benim gittigim yerki baya iyiydi koskaca tv fln 😂 daha guzel bence