Turannnurr01 Fitil olarak alıyorum mide bulantısı yanması yaparmi. Artık saatler geçmiyor hiç biseyde geçirmiyor. Önerilerinizi bekliyorum prilam filan hikaye
Zelihapinar Turannnurr01 bende kullanıyorum ağızdan alınıyorum mide bulantısı yapmıyor ama aşırı uyku yapıyor bilginiz olsun
Mervvv0 Turannnurr01 bende progestandan once mide bulantisi yoktu ztn 6. Haftada basladim 12. Haftayim biraktigim halde yine var ama progestan kullanirken halime gore az agizdan aliyodum ben
Fer4h Turannnurr01 fitil olarak yan etkileri neredeyse yok ama bulantınız için allah yardımcınız olsun ilk gebeliğimde çok çektim ilaçta içmek istemediğimden düzenli aralıklarla serum taktırdım şimdi bundada aynıyım bana limon iyi geliyor
Fer4h Turannnurr01 limonu bir kaşığa sıkıp yemekten sonra bir çay kaşığı içiyorum gün içinde işim varsa kesip durmadan yalıyorum valla çok abes duruyor ama ben başka bişey bulamadım
zehraa7 Ben ağızdan aldığımda da fitil olarak kullandığımda çok yan etki yaptı akşamları aşırı uyku yapıyordu ayakta uyuyordum sabahları ise sabah ezaninda başlıyordu bulantım ve sürekli kusuyordum riski göze alıp yutmadım baktım ki yan etkiler azaldı