PamirMira Hanımlar kaç haftalık hamilesiniz ve hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz 🤔 ben 5+3 deyim. İlk kontrole sistem hastanesine gidicem galiba
Songl33 PamirMira ben yeni geldm mersine ama gittigim doktor cok iyidi intrnet uzeri bulduk yorumlarda gayet iyi di forum hastanesi muhittin telli
Slnaycn PamirMira 28+6 yım canım ve forum yaşam Ahmet ışıktan tavsiye ederim çok iyi ve ilgili bi doktor 😊
Dilan33 36+3 haftalik canim forum yaşam himmet özdemirle başladik ama şuan şehir hastanesi mustafa katar
PamirMira Dilan33 canım senin Doğuma da az bi süre kalmış hadi hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallah 💗
PamirMira Songl33 bende Mersin de yeni sayılırım o yüzden pek bilemiyorum şimdi kan testi sonucunu değerlendiren doktor randevu verdi sistem de Gürsel bey bakalım eğer olmazsa söylediğiniz doktoru değerlendiricem👍🏻 Teşekkür ederim canım ☺
PamirMira Slnaycn cevaplardan şunu anlıyorum ki forum yaşam daki doktorlar genelde beğeniliyor. Teşekkür ederim canım önerdiğin doktoru da not edicem mutlaka 😘