esraeses Kızlar programa göre yarın 7+0 kontrole gideceğim. Ama geç döllenme 1 hafta geriden geliyor desek tahminen 6+0 kalp atışı duyulur mu?
nnurergun_1103 esraeses benimki de geç döllenme yedi geç dollenmeyi ovulasyon testinden dolayı anlamıştım bende doktora gitmeden önce diyordum geç döllenme diye zaten doktora gidince de adete göre 6 haftalık ama dollenmeyi göre 4 haftalıkti sadece kese gözüktü 1 hafta sonra gittiğimizde hem bebek hem kalp atışını duyduk ama vajinal ultrason yaptı biraz da kilom olduğu için inşallah duyarsınız kalp sesini sizde ❤️
Oyku60 esraeses canım git keseyi görmüş olursun bazı bebeklerde duyuluyor doktor söyler zaten bir hafta sonrada kalp atışı için gidersin
esraeses Duygu9604 ya geç döllenme olduğu için henüz hiç doktora gitmedim . Ne olduğundan emin olmak için biran önce gitmek istiyorum en azından kalp atışı duyulmazsa bile bebek ve kese görünür değil mi?
boraninannesi_ Geç döllenme oldugunu nasıl anladınız? Benim de yarın 5+0 olacak cuma betam 911di doktor yarın çağırdı kese görmeye ama keseyi görebilecek miyiz bilemiyorum
esraeses nnurergun_1103 bende 5. Gün gecikme de kan verdim 0 değerdi 🤗 10. Gün gecikme de 99 ile öğrendim . Oradan geç döllenme olduğunu anladım . Normalde şuan 7+0 ama bakalım yarın gidince kaç haftalık öğreneceğiz böyle belirsiz beklemek çok yorucu
Duygu9604 @esraeses aaa keseyi görmediyseniz tabiki gidin kese var mı yok mu ona bakarlar hemde bebek oluşmuş olabilir belki :)
esraeses Duygu9604 inanın hamilelikten bile şüpheliyim . 99 du 2 gün sonra 330 oldu beta sonra kan vermedim . Kollarımda ki damarı patlattılar çünkü. Yarın bi gideyim artık neyin ne olduğunu öğreneyim ya kalp duyulmasa bile bebek kese gözükür dimi en azından hamilelikten emin olurım 🧐
nnurergun_1103 esraeses ben de daha önce bı diş gebelik geçirdim ve bu gebeligimi 91le öğrendim çok ağlamıştım aynı şeyleri yaşarsam diye endişe etmenizi çok iyi anlıyorum olumlu dusunun güzel şeyler olsun öbür türlü sadece kendinizi yipratiyorsunuz kendimden biliyorum 🤪❤️
Duygu9604 @esraeses eğer dış gebelik söz konusu değilse kese kesin görünür ama bebek oluşmamışsa bile sıkıntı etmeyin 1 2 haftaya oluşur oluşmadıysa eğer yarın daha emin olursunuz :) kötü düşünüp strese girmeyin herşey güzel olur inşallah 🙏🏻
esraeses nnurergun_1103 merhaba dış gebelikte beta bir anda çok yükseliyor diyorlar 3 basamaklara sonra binlere çıkıyor diyorlar sizde de öyle mi olmuştu ? Benim şuan 99 sonra 330 daha da baktırmadım
boraninannesi_ Bugün doktora gitti 5+1 alttan muayene ile kese gözüktü her şey yolunda önlem amaçlı fitil verdi bebeği koruyalım dedi, haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı❤️