Asli5234 Merhaba hanımlar beneği prematüre olup beyin kanaması geçiren var mı tecrübelerinize çok ihtiyacım var
aysenuroztunc Asli5234 prematürelerde genelde olan bi durum kaçıncı seviyede olduğu önemli genelde kendiliğinden geçiyor bu durum
Guzem-ust Asli5234 merhaba benim beneğim 32. Haftada doğdu şuan 36. Haftada tam taburcu olacaktık 1. Dereceden kışcal damarında kanama olduğunu söyledi ilerliyormu diye kontrol altında tutucaklar bir hafta daha sizin ne durumda ben çok korkuyorum
Guzem-ust aysenuroztunc benim bebeğimde oldu şuan 36. Haftada 1. Seviyese umarım ilerlemez çok korkuyorum
aysenuroztunc Guzem-ust muhtemelen ilerlemez beyin o ufacık kanamayı emiyor geçiyor 3. Seviyede anca kalıcı bir durum olabiliyor onda bile iyileşen bebekler var canınızı sıkmayın yani taburcu olduktan sonra kontrollerini ihmal ettirmeyin yeterli
Guzem-ust aysenuroztunc çok teşekkür ederim peki hangi durumlarda artıyor seviyesi bi zorlanma veya kafasına çok hassas davranmayınca olucak bir şey mi hemşireler çok rahat davranıyorlar
aysenuroztunc Guzem-ust hayır onunla alakası yok kılcal damarlar küçük olduğu için kanama yapıyor prematürelerde genelde olağan bir durum bu
Eseniso Asli5234 benim bebeğimdede var henüz 9 günlük siz ne yaptıniz . tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Eseniso Germinal matriks kanaması hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi çok korkuyorum . bebeğim şuan kuvezde .kanama olmuş durmuş grade 1 germinal matriks dediler . Bebeği geçirip iyi olanlar var mı . korkuyorum cok
Asli5234 Eseniso bizde de o kanamadan vardı başka kanamalar da vardı 1. Derece olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum içinizi ferah tutun bu kanama çoğu prematürede görünüyor bizim 3. Derece oldu
Guzem-ust Happypinar-8 Taburcu olduk çok şükür iyi bebeğim kanama aynı boyutta büyüme veya küçülme görünmüyor şuan