_btl5860 eso14 kiz iste diyorim cinsiyet ne hocam bakiyo bakiyo kiza benzettim diyo sonra yine yanilma oayi birakiyorum diyo net bisey asla yok detaylida sorarsin diyo sen napiyon orda yatmamla kalkmam 3 dk 🤭😂😂😂
eso14 Erkeekaannesii bi aklım diyo ki yarın bas git. Ben biraz merkezden uzak bi konumdayım. Eşime de uyarsa yarın giderim olmadı en kötü bu hafta gidicem 😂
2prensesannesiiii eso14 bişey deyim mi kızımda böyle görünüyordu 😂😂😂 sonuç kızım oldu ama bilmiyorum senin ne olur ama kızımın bacak arası ultrason fotosuna çok benzettım🥲🙈
eso14 2prensesannesiiii bacım bu bacak arası değilde kol bacak arası 😂😂 sinirden gülüyorum 😂 valla benim kızımda böyle bir görüntü görmedim gerçi o bacak arasıydı. Kordon olsa öyle iki ayrı şey gibigöxükmex hani devamı belli olurdu çok video izledim. Bakıcaz artık bu hafta
_btl5860 eso14 bele labali bele gicik bele piiiss hareketler aboo gorecenn😂 yuzukmu sallamadim bicaga mi oturmadim guzellestim artik psikolojikmen erkekti kiza benzettim diyene kadar madem goremedin benzetmede arkadas🙄😂
_btl5860 eso14 verdigi fotolara gorsen 😂😂 son anda makineyi kapatirken cekmis ellam cocuk mocuk yok kagit parcasi😂😂
Bernuska Esmam_ela25 detaylı da %100 çıkıyor mu ? Ben en son gittiğimde 17 haftalıktı. 22 haftalığa randevu verdi detaylı için. Biz de henüz öğrenemedik cinsiyeti
Erkeekaannesii Bernuska Baya organlarını falan inceleme yapıyor doktor o yüzden net belli olur diye düşünüyorum illaki denk gelir yani