Dmrc5234- reglim 8 gün geçti kanda da çıkmadı ufaktan şah kaşığımda ağrı var randevu da yok acile gitdim kadin doğuma randevu almanız lazım diyor geç döllenme mıdır yoksa başka bisey mıdır arkadaşlar
Patito__ Dmrc5234- yok bence son iliski uzerinden 15-17 gun gecince ve kanda cikmazsa artk gec dollenme ihtimalide olmaz bnce yani braz dha bekleyn tekrr kan verin yoksa ozmn başka bir durum soz konusudur
mrp2023 Dmrc5234- canım bence acile git ve boğaz ağrım var ilaç kullanıcam ama hamilelik şüphem var de belki o zaman kan alıp beta bakarlar
Dmrc5234- Patito__ 17 Aralık regl oldum 21 aralıkta bitti 26 aralıkta yumurtlama dönemi başladı 1 ocakta bitti o günlerde korunmasız birlikte olduk 8 gün gecikti ama herhangi bir şey yok
Dmrc5234- 17 Aralık regl oldum 21 aralıkta bitti 26 aralıkta yumurtlama dönemi başladı 1 ocakta bitti o günlerde korunmasız birlikte olduk 8 gün gecikti ama herhangi bir şey yok
Patito__ Dmrc5234- bir ocaktan sonra baska iliski olmadiysa tekrr kan verin eget negatifse ozmn hamilelk deildir cnm cnku baya gun oldu gec dollenme okdr gec cikrmi hic duymdm bn bep geç dollenme yasarim en gec supheli iliskiden 17. Gun kanda cikar
Dmrc5234- Patito__ yumurtlama bozukluğu vardı düzeldi her ay oluyordum bu ay gecikme olsun bakalım 2.kann sonucu ne cikicak