Caglaaats Kelebekkkkkkmmmm buraya herkese açık konu açıyorsan istediğimi yazar düşüncelerimi paylaşırım ağlayacaksam kapat hesabını
Caglaaats Kelebekkkkkkmmmm buraya herkese açık konu açıyorsan istediğimi yazar düşüncelerimi paylaşırım ağlayacaksan kapat hesabını
Kahvelim_ Canım rabbim hayırla sağlıkla gönlüne göre versin.. Evlat kadar değerli şey mi var bu dünyada.. Erkek bebek duası var, ismini Muhammet koyacağım diyor sonunda sanıyorum ki zaten yazan da olmuş dilerim istediğin zaman da oğluna kavuşursun 💙
Aabbccc Yyzxx sizin gibi cahil bir insanla muhatap olamayacam boş boş konuşuyorsunuz sizi ilgilendirmiyor hiç bir şey herşeye maydonozsunuz
mickey Kelebekkkkkkmmmm Ben zaten insanların hayatlarına karışanları anlamıyorum. Evlenirsin; eee çocuk yok mu,neden çocuk yapmıyorsunuz yoksa olmuyor mu hala neyi bekliyorsunuz bilmem ne gereksiz gereksiz konuşurlar. Sonra çocuk yaparsın 3-4 tane bu defa da ne yapacaksın da bu kadar çok çocuk yaptın, ne olacak bu çocukların sonu bilmem ne. O kadar çok sinir oluyorum ki şu konuşmalara. Saname kardeşim çocuğu yapıpta bakamıyorsam gel o zaman yüzüme söyle bunları diyeceksin. Ne çok seviyorlar başkaların hayatlarını konuşmayı. Ben 4 kardeşim ve 1 yıl önce ham annemi hem de babamı kaybettim. Onlar vefat ettikten sonra dedim ki iyi ki kardeşlerim var. Çünkü kimsem kalmamıştı yapayalnızdım. Bazen düşünüyorum da her ne olursa olsun rabbim bana da 3-4 tane çocuk nasip etsin ki benim de çocuklarım yapayalnız kalmasınlar benden sonra. Kimsenin linçine kulak vermeyin. Allah bahtlarını açık etsin🤲🏻
xEndless Hanımlar oncelikle Allah hepinizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben mi yanlış biliyorum ? Cinsiyeti belirleyen erkek değil mi? Bunun kadının yumurtlama günü veya yumurtlamanin ertesi gunu ilişkiye girmekle nasıl bı alakası olabilir ? Bilen biri varsa lütfen beni aydınlatsın 🙂
Zeyasln xEndless evet doğru ama şöyle erkek bebek spermleri en hızlı spermlerdir hızlı ilerler kadının rahminde daha az yaşarlar kız spermler yavaş ilerler 3 gün yaşarlar onu baz alarak hesap yaparlar yumurtlama günü erkek olma ihtimali o yüzden yüksekmiş
Zeyasln Caglaaats nerden biliyorsun çok durumunun iyi olmadığını evde yardımcıları olmadığını enam bu kul haklarıyla toprak bile kabul etmez sizleri 😅
biranne_ikibebek Zeyasln Anne baba dışında bakıcı yardımcı aile üyesi vs bu kişiler anne babanın yerini tutabiliyor mu kendinizden pay biçin kaç yaşına gelirseniz gelin hep annenizi özlersiniz ben anne babasız büyüdüm onları hiç görmediğim halde içimde hep bir özlem var. Yani demek istediğim yetebilecekseniz yetişebileceğiniz sayıda çocuk yapın. Yapıp yapıp topluma salmak marifet değil insan yetiştirmek önemli. Bu organlar her insanda var iki farklı tür bir araya gelir al sana çocuk. Ben de şahsen 5-6 çocuğa hiçbir annenin hatta hiçbir insanın tek başına yetebileceğini hiç sanmıyorum. “Sihirli annemdeki Betüş olmadığı sürece😁”
Htckrlp 6 çocuğa nasıl bakıp bakmayacağı buradakileri ilgilendirmez kadın bir soru sormuş maddi durumu ve enerjisi belki bunun için yeterli ne biliyor bazıları da eleştiriyor anlamak mümkün değil 6. Çocuğu ben tercih etmem ama tercih edene de laf çoğaltmak kimsenin haddi değil o zaman hiç çocuk istemeyen biri de bu dünyaya çocuk getirilir mi diyip bir sürü sosyo ekonomik sebep sayar tek çocuğu olanları da eleştirir. 6. Çocuğum kız olursa kahrolurum dememiş onun da erkek olmasını gönlü umuyor belli ki bunda da saldıracak bir şey yok . Sorunun cevabına gelirsek bunun bilinen tek bilimsel yöntemi KKTC’de , Çin takvimi sağ sol yat vs hurafe , gönlünüzden geçen sağlıkla sizi bulsun sizde güzel günlerde büyütün .
Zeyasln Caglaaats bakıcı demedim yardımcı dedim okuğunu bile anlamayana ne anlatmaya çalışıyorum 😂 yorma beni ablacım hadi
BusAl24 Umudumsun098 hayır tüp bebekle olmadılar. 3 den sonra rahim filminde tüplerimin tıkalı olduğunu söyledi doktor. Zaten 2 yıl falan da uğraşmıştık olmamıştı. Sonrasında tüple oldu
Beybitooo Umudumsun098 aslında ovulasyon testi almıştım ama yapmadım ben yumurtlama günüm olduğunu anladım kendimden ilişkiden sonra yaptım testi
gizem-cbn Kelebekkkkkkmmmm eskiler ilişki sonrası sağına yatarsan erkek soluna yatarsan kız mı ne derlermiş öyle bi şey duymuştum ama tabi bunlar doğruluk payı olmayan şeyler🤷♀️
Nurcanakkaya gizem-cbn evet bu dediginiz doğru sahih kitaplarda yazıyor erkek rahmin sağ tarafından olusurmus kız sol tarafindan
Nurcanakkaya Kelebekkkkkkmmmm bunun için okunacak dualer ayetler var deneyebilirsiniz linç durumu olamaz çünkü Hz Allah bizlere isteyin vereyim buyurmuş istemek dua etmek biizm için isterseniz atabilirim