Civciv_ Kelebekkkkkkmmmm Bunda linclenecek bir durum yok. Iki farklı meyveyi herkes tatmak ister. Dua edin bol bol🌸
2prensesannesiiii Beybitooo hahhaha siz kaç haftalıktınız yakın mıydı haftalarımız bizim🙈 inşallah gönlümüzden geçenlerdir 🙏🏻❤️🔥
2prensesannesiiii Beybitooo hahhaha😂 hayırlısı olsun inşallah 11+6 da dr kız gibi duruyor dedi %65 oranla yanılma olur 16 hafta net konuşuruz dedi bakacağız yanılmamı değil mi tarot fal baktırdım inanır mısın dedi ki erkek oğlun olacak yanılmış dedi dr ben bu gebelikte kürtaj oluyordum gebelik başında yine baktırdım bana bebeğin sağlıklı oğlun olacak demişti yine ve çok şükür sağlıklı çıktı kürtaj olmadım allahıma çok şükür inşallah cinsiyet durumunda da doğru çıkar🙈
Beybitooo 2prensesannesiiii ay evet görüyordum o zamanlarda takip ediyordum çok sevinmiştim sonradan sağlıklı ilerlemesine inşallah hayırlısı olur herkes bu kadar erkek derken inşallah bizi yanıltmazlar baktırmadığım tahminci kalmadı instagramda benimde 😂😂 şuan kaç haftalık sizin
Evhamlikurabiyeanne Yani ne diyebilirim bilemedim meryem süresi okuyun bol bol ama 5.6. Cocuk sizi bedenen manen ve madden çok yorar
Gizemlibirisi007 Kelebekkkkkkmmmm e bizi ilgilendirmiyorsa niye soruyorsun ablacım ahahahah az kafa ne olur ya
kubranurleo Cinsiyeti erkekten gelen y kromozomu belirliyor. Yani yapabileceğin hiç bir şey yok. Ancak tüp bebek ile olur.
Aabbccc kubranurleo tüp bebektede cinsiyet seçimi yok Türkiye’de yasak bende tüp bebek tedavisi görüyorum fakat cinsiyetle alakalı bir şey demediler Kıbrıs’ta cinsiyet seçimi yapılır ama günah durumunu bilemem
5959lap 2prensesannesiiii amin be güzel anlattınız benımde bır kızım var hamileyim saglıjlı erkek evlat istiyorum rabbım herkese her ıkı meyveyi tadırsın herkes diyor ıcımızde kız geçiyor kızın olacak dıyorlar ama yenı hamileyim bakalım artk nasıp sağlıklı olsun yeterli baş göz üstüne
2prensesannesiiii 5959lap aynıyız benim de kızım var bi tane şimdi ikinci gönlümüzden geçen erkek bebek ama ne gelirse baş tacı 🥰 kısmet allah gönlümüzden geçeni sağlıcakla nasip etsin inşallah 🙏🏻
Beybitooo Anneelikk mesela ben testi ilişkinin 11.günü yaptım silik çıktı öncesinde çıkmıyor kaset testte yani bende çıkmadı
Beybitooo Kelebekkkkkkmmmm yok yaptırmadım sadece doktorların söylediği yumurtlama gününü yaptım bide dua tabiki gerisi Allah’a kalmış tedbir kuldan takdir Allahtan 🥰
Papatya123_ Kelebekkkkkkmmmm burada daha önce bi post görmüştüm Yumurtlama günü hamile kalmakla ilgili kesin bir Çözüm değil yine de Deneyebilir siniz tabi ama bu durumda illlaki erkek olacak diye. Birşey olmuyor kızı olan bi çok kişide duydum gönlünüze göre olur inşallah. Çocuk sayısı bence kişiye özel bir durum Anne baba istiyor ve güzel yetiştiririz yeteriz diyorsa 10 tane de bakar 🙂 Ben ikincisi için 3 yıl hiç düşünmedim , maddi açıdan iyi durumum ama gücüm yetmez tek çocukta zor olacağı İçin ikinciyi istedik isteteyerek olması da önemli çocuğun 🌸
Yyzxx Aabbccc ay nasıl bir zihniyetsizlik gerçekten bu soruları mı soruyorsunuz bi de tüp bebek yapmışsınız oturun sağlıklı olsun diye dua edin
Mzzz Aabbccc canım bende tüp Bebek ile hamile kaldım inan cinsiyeti hiç düşünmedim sana tavsiyem Rabbimden hayırlı evlat işte karninda kıpır olunca doğduğunda yüzüne gülücükler atınca cinsiyetin hiçbir önemi kalmıyor burda saçma sapan komik komik öneriler var bunlar gerçek olsa herkesin kızı oğlu olurdu
merimiri Kelebekkkkkkmmmm linç değilde 6. Ya niyetlenmeniz takdir edici maşallah 😂😂 biz 1 taneyi nasıl doğuracağımızı düşünüyoruz gece gündüz 🤷🏻♀️😂