Arkadaşlar selamlar öncelikle gebe değilim. Daha öncede konu açmıştım ancak kafamın içerisinde bir sürü soru işareti var. Bende sürekli tekrarlayan vajinal enfeksiyon var. Bi düşük yaptım zorunlu kürtaj oldum bunun Öncesindede enfeksiyonum vardı ancak sonrasında daha da çoğaldı ve kanlı akıntılarım başladı kürtaj sonrası 4 kutu antibiyotik, iğne , fitil kullandım ancak tam iyileşmediğimi hissediyordum.i kanamam ve şikayetlerim kesildi ama bu 4 hafta sürdü sonrasında yeniden enfeksiyonum başladı yeniden doktora gittim doktor yakma işlemini tavsiye etti ama ben pek güvenmedim ilaç iğne fitil yeniden kullandım ilaçlarım tam bitmeden bu sefer başka bir doktora gittim tabi bu sıra kanlı akıntılarım başladı. Doktor Hpv ve kültür testi istedi. Hpv çok şükür negatif çıktı kültür testimde ise bakteri ürediği yazıyordu. İdrar kültürüde alındı ondada yine bakteri ürediğiği yazıyordu. Şiödi yine antibiyotik fitil ve krem kullanıyorum. Bebek isteyen biriyim ve malesef çok korkuyorum. Psikolojim Gerçekten artık kaldırmıyor. Sirkeli su vs hepsini denedim ve beni malesef daha kötü yaptı. Floram baya bozulmuş. Benim gibi bunları yaşamış deneyimlemiş ve ardından gebe kalmış arkadaşlar var mı? Eğer varsa neler yaptı nasıl ilaçlar kullandı? Yardımcı olurlarsa çok çok sevinirim