1850 kanamayı 34. Haftada gördüm ilk korkarak doktora gittim alttan muayene etmedi ultrasonla baktı sıkıntı görünmüyor dedi eğer devam ederse yatış vericez dedi ama devam etmedi. İliski yasak dedi ki zaten olmuyordu. Sebebini sorduğumda bebeğin Doğuma hazırlıyor kendini dedi kafasını asagiya aldığı icin orda bir yerleri yırtıyor olabilir dedi bana çok mantıksız geldi bu söyledikleri basından savma gibi hissettim devlet hastanesine gittiğim icin de böyle hissetmiş olabilirim. Sonra özel bir hasteneye gittik o doktor da birebir aynisini söyledi gönderdi. Sonra farkettim ki özelikle duştan sonra geliyor ve geçiyor özelde ki doktora bunu söyledim 36. Haftada tekrar gelmişti kanama devam etmezse problem olmaz dedi. Bende araştırdım adet zamanına veya yumurtlama zamanına denk gelirse bu yüzden de olabilirmiş. Benim adet dönemim sıkıntılı geçerdi mutlaka serum yerdim yoksa bayılırdım ve adetim bittiginde mutlaka ertesi günde kanama olurdu yani hep iki gün üst üste duş alırdım. Kesin olmamakla beraber belki fikir olur diye yazdım dediğim gibi benimkisi sadece bana özel de olabilir doktoruna sorabilirsin istersen sende.