Beyzanur_1919 Merhaba kızlar mutlu pazarlar Adetim 3 gün gecikti ve bir haftadır sırtım durmadan ağrıyor rahatsız ediyor artık beni test yapıyorum negatif çıkıyor ve hala regl olmadım kafayı yemek üzereyim sizce sırt ağrısı hamilelik belirtisi mi ?
Ecem0707 Beyzanur_1919 benimde dündü adet günüm daha olmadım sol kasığım ağrıyor dün akşam hiç uyuyamadım ağrısından hayırlısı olsun inşallah 🤲🥲
turkan403 Beyzanur_1919 ikinci kızımı aşırı bel ağrısı ile öğrenmiştim hemn test yapınca çıktı ama tek başına gebelik belirtisi olmaz bu tabi benm regl de de aşırı ağrım olurdu belde kızımda sağ tarafım zonkluyodu resmen inşallah sizin de öyledir
Nuur2124 Beyzanur_1919 bel ve şiddetli kasık ağrısı çok büyük belirti ☺️🫶hatta o bel ağrısı sizi yatağa bağlayabilir ufacık hareketleri bile zorlayarak ☺️bence bebek gliyor gibi ben öyle hissettimmmm🌸
Beyzanur_1919 turkan403 benim belim değil sırtım çok ağrıyor ama daha regl olmadım yarın kan vericem özel hastanelerde sonuç ne zaman çıkıyor bilginiz var mı
turkan403 Beyzanur_1919 2.3saate çıkıyo özel hastanede test yaptnz mi dedim gbi agriysa eyer ikinci kızımda ben ne oturabilidm ne yatabildm uzaniyom zonkluyodu normal degl bu dedm sabahına test yapınca cikmsti
Beyzanur_1919 turkan403 maalesef negatif 1.20 yazıyordu ama hala adet olmadım normalde düzenliydi benim adetim bu kadar gecikmedi hiç stresten herhalde
Neva_aydn Beyzanur_1919 üzüldüm canım ama hayırlısı olsun vakti değilmiş stres yapma kendine benimde 4 gün geçti baş ağrım aşırı var bı dum ishal ve kusma oldu bugün sadece mide bulantısı sırtımda çok ağrıyor
turkan403 Beyzanur_1919 hayrilsi olsun hakinzda bekleyin yinede beli olmaz. Sknti stres de regl geciktiriyo
Gixemm Beyzanur_1919 ben adet 1gğn gecikti test yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim 1.20 çıktı hamile değilim demiştim geç döllenme olmuş şimdi 30 haftalık 2 hafta belim tutuldu diye gezmiştim bu arada
Beyzanur_1919 turkan403 hala olmadım şaka gibi böyle oluyor mu acaba sonradan çıkar mı ki geç döllenme falan mı oluyor kanıma hcg geçmemiş olabilir mi varsa
turkan403 Beyzanur_1919 normalde duzensz olur mu geç döllenme olabilir benm ilk kızım gerçek bu evde ne kadar test yapardım cikmazdi bikere kan verirdm çıkmazdı beklemstm iştah artışı filan olunca bide kuzenim git test yap sende var bişi diynce 6haftlkti ogrrendimde