Sevgili hamişler lütfen tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşın
Ben 36+1 hamileyim, dün kontrolüm vardı, doktorum bebeğin karın çevresi 34+5 görünüyor kilosu 2505, boyu 49 cm dedi, ben de çok üzüldüm ağladım hemen orda hatta zaten son haftalara yaklaştıkça duygularım yoğunlaştı, doktorum eğer bebek anne karnında beslenemezse 37 de alırız doğurturuz seni dedi ve çatı muayenesi de yaptı… ben de neden gerilik olduğunu sordum, o da plesantada bir kan akışı sorunu olmadığını, bebeğin suyunun da iyi olduğunu söyledi,ben perinatologa gideyim mi diyince gerek yok 37 de gel bir bakalım bebeğin durumuna dedi.. ultrason sırasında karnını biraz geniş çap ölçünce 2650 dedi ama ilk ölçümü daha objektif dedi bilemiyorum… dünden beri ağlıyorum üzülüyorum, üzüldükçe yemek yerken daha çok zorlanıyorum… bebeğim için fetal dna ve detaylı ultrason yaptırmıştım her şeyi normal ve iyi çıktı, şimdi neden kilosunda gerileme başladı anlayamıyorum… bu arada gebelik şekerim var diyet de uyguluyorum acaba yeterli beslenemiyor muyum? Bir de eşimle kan uyuşmazlığım var ama ilk gebeliğim ve 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi de oldum, her şeyi düşünmekten yoruldum,bugün hastane çantasını yaparken çok ağladım ne olur olmaz haftaya diye hazırlıklarım bitsin diye düşünmeye başladım artık
Lütfen bilenler tecrübe edenler ya da tecrübe etmiş tanıdığı olanlar biraz yardımcı olsun