Ummuhan-ckr Çok sancılıydım ve asla açılmam olmadı mecburen sezeryana alındım. Ama şükürler olsun bebeğim küveze girmedi 2130 gr ile yanıma verildi. Rabbim isteyen herkese anne olma duygusunu nasip etsin inşallah
merii10 Ummuhan-ckr yaa massalah tebrik ederim 💐💐 kuvoze girmemesine de çok sevndm ciğer.gelsteici yapilmismiydi
Yusufeymenimm Ummuhan-ckr bende 35 haftalık sezeryan olmuştum sancıdan kaynaklı bebeğim makat gelişti 3150 gram doğdu ama 2 hafta küvezde kaldı 2 kere ciğer geliştirici vurulmuştum rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ummuhan-ckr Mertsmother erken doğum riskim vardı 30. Haftamda ciğer geliştirici iğne yapıldı. İyiki yapılmış şükürler olsun miniğim kucağıma geldi
Tinii_minii_mom Yaa çok çok sevindimmm maşallah ciğer ve emme refleksi iyi oldugu için yanınıza verildi demiii ay umut oldunuz ya benim bebişimde o kiloda sezeryanım var haftaya umut olduu
Ummuhan-ckr Tinii_minii_mom hiç korkma ve asla umudunu yitirme ne olur.bende sezeryana giderken küveze alınır diye düşünüyordum ama çok şükür kucağıma alabildim.evet maşallah çok güzel emiyor
Sumisali_ @Ummuhan-ckr tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah 🤲 Tinii_minii_mom asla korkmayın benim kızım 2 kilo doğdu 35+4 te ve küvöze girmedi
Sumisali_ Tinii_minii_mom inşallah iyi düşünelim iyi şeyler olsun unutmayın siz kötü olursanız bebeğiniz etkilenir 😊
Eddaa57 Allah analı babalı büyütsün banada 34. Haftada yaptılar ciğer geliştirici şimdi 35 oldum ama çok bel ağrım ve kasilmam var ama gittiğimde enfeksiyondan dediler evde idare etmeye çalışıyorum
Ummuhan-ckr Yusufeymenimm Yusufeymenimm rabbim sizede sağlık afiyet versin inşallah hep mutlu huzurlu olsun miniğimiz
Fulya14 Ummuhan-ckr sağlıkla büyütün inşallah sancılarınız nasıldı benimde var 35 haftalığa giriyorum yarın
Ummuhan-ckr Fulya14 benim gün içinde aniden sancım başladı nst 80 den aşağı düşmedi hastaneye yatışım yapıldı serumlarla durdurmaya çalıştılar ama hiç sancım düşmedi 90 100 çıkıyordu en sonunda dayanamadım akşam sekiz buçukta sezeryana alındım
Yusufeymenimm Tinii_minii_mom ciğerlerinde enfeksiyon vardı entübe edilmişti çok zor bir dönemdi şükür geçti suan 2 buçuk yaşında
Halimeo Ummuhan-ckr bende 35 +5 günlük sezeryana alındım sancım vardı bir santim acilmam vardı bide bebek tersti sezeryan oldum 2 200 gram doğdu oğlum ama kuveze alındı iki hafta
umrumdadegil Ummuhan-ckr ay maşallah canım 😍 bana da umut oldun bebeğini yanına almanla benimde riskim var
Halimeo Tinii_minii_mom çok küçüktü bide ciğerleri iyi nefes almıyordu nefes zorluğu vardı ameliyata alınmadan önce ciğer geliştirici iğne vurdular sonra kuveze aldılar 38 haftalık olduk çıktı 35 haftalık doğum yaptım