Rumeysa-Tok Umran_r1103 dün akşam gittim hastaneye dayanamadım artık ağrılara doktor iyiydi ama hamile olduğun için bşy yapamıyorum dedi hamilelerde ellim kolum bağlanıyor resmen dedi bide son haftalarim dedi sana sadece ağrıların için serum takcam oda parol başka bşy vermem dedi bide miğde bulantım içinde iğne yaptı o kadar eve yolladı ilaç fln yazamm dedi hamile olmasaydın sana antibiyotik ve bazı ilaçlar verecektim dedim ama böyleyken vermem dedi birin spreyi bile veremedi evde tuzlu su yap az bşy onla tikandikca burnun yap dedi agrin oluncada parol iç dedi o kadar serum braz rahatlattı bu gece iyi uyudum Allah’a şükürler olsun inşallah geçicek cuma günü kadın doğuma kontorolum var olmadı doktoruma diycem belki o bsyler verir
Umran_r1103 Rumeysa-Tok ben dün gece boğazım kuruduğu için hiç uyuyamadım resmen ama fizik olarak iyim çok şükür üşüme ve titremem kalmadı mandalina ıhlamur tükettim bide doktor ilk grip oldumda doğal bi şurup vermişti firugus diye o da iyi geldi toparlıcam inşallah 🙏🏻
Rumeysa-Tok Umran_r1103 bana ilaç fln hiç birşey veremem dedi burun spreyi bile veremem dedi sadece ağrımı kesmek için parol taktı ağrımı hafifletti sabaha kadar uyudum ama sabah uyandığımda yine agrım vardı akşama kadar yattim ama şu yarım saattir Allah’a şükür iyiyim
Eda3838 Kzlar bende yakalandm bu hastalığa 26 haftalık hamileyim öksürürken ciperden mksirğtırm sanki o kadr acıyo ki , bir de grip var :(( napıcam bilmiyorm