m_ergin iyi günler uygun fiyatlı güvenilir ve kaliteli kapı süsü, çikolata veya kolonya yaptırdığınız hesaplar ve kaça yaptırdığınız hakkında öneri verirmisiniz acaba?
Ebruuugunes m_ergin hepsini kendim yaptım ☺️ makrome kapı süsü magnet 17 adet yaptım yakın olanlara anı olarak vermek için 25 adette trendyolda ahşap şekilde kargoyla 145 tl ödedim yastıgı makrome yaptım cikolata da 1 kg aldım yani icinde 160 adet vardı etiket cıkarıp hepsini kendim etiketledim daha uyguna geldi bana 😍
ipeklinaismom m_ergin çikolata için kesinlikle Instagram Fethiyecikolata öneririm lezzetli ve istediğin model yapiyorlar
Denizzli20 m_ergin kapı süsünü punch olarak kendim yapacağım. Çikolatayı da 1 kg çikolata sipariş ettim üzerine etiket bastırıp yapıştıracağım kolonya için evde güzel cam bir şişem vardı onu götüreceğim extra bi şişe almayacağım
lavitaebella m_ergin kapı süsü 495+magnet tane 15+çikolata 70li metal kutu 385+5li isimli hastane çıkışı 349. İnstagramdan aldım çoğunu, sıkıntı yaşamadım.
m_ergin Ebruuugunes Ebruuugunes buraya yaptıklarınız koyma imkanınız varmı merak ettim birde linkini değilde aldıklarını trendyolun siparil bölümünden aldıklarını ekrana alıp gösterme imkanınız varmı fikir olur banada
026 Ebruuugunes eliniz de örnek var mı acaba görsel olarak görsek magnet malzemelri nerede satılıyor birde
ipeklinaismom m_ergin kutu boyuna göre fiyatlandırmalari var büyük ve küçük kutunun miktarı farklı mesaj atıp sorabilirsiniz
Ebruuugunes m_ergin olur tabiki ben gidip tuhafiyede makrome ipi aldım etiketi de burda etiketcide cıkardım hepsini katayım bakabilirsiniz
026 Denizzli20 elinizde örnek resim var mı acaba kapı süsü icin bende kendim yapmak istiyorum çok pahalı yaptırmaya kalkınca
ipeklinaismom Aysenurrrrbgccc hediye olarak yaptırmıştım henüz kendime yaptırmadım 26. Haftadayiz . 300 civarıydı
Denizzli20 026 valla pinterestten punch kapı süsü yazınca bir sürü çıkıyor oradan baktım balonlu beğendim onu da yine Pintereste punch balon şablon diye yazdım çıktı aldım daha kumaşa çizip başlamadım yani
m_ergin Ebruuugunes ya harika yapmışsınız elinize sağlık yalnız şu kapı süsü zorlu yapım gibi duruyo bayıldımm 🥰😍