canparelerim_ myprincessgirl evet ya şehir efsanesi mi acaba diye düşünmeye başladım ama öyle 38inde gidip doğuran çok şahit olduğum oldu. Benim kız nazlı çıktı yeri rahat heralde ahhahha😅
myprincessgirl canparelerim_ bekleyelim bakalım inşallah sonucunda hayırlı sağlıklı doğumlarımız olur
myprincessgirl Firstmomfirstchild benimde ağrıyor kemiklerim yataktan kalkamıyorum bazen ona rağmen 1 saat yürümeye çalısıyorum
Firstmomfirstchild myprincessgirl kesinlikle yürüyün, iyi geliyor :) ayrıca yorulmus olunca da gece iyi uyku cekiyorum yürüyünce
Firstmomfirstchild myprincessgirl ay insallah daha yarim saat önce fena bir sancı geldim adet sancısından da kötü. Devami gelir insallah :) yarin aksama gelse ne mutlu olurum 🥰
Tutka myprincessgirl valla hiç durmadan ev işi yapıyorum suquat yapıyorum arada sıcak duş alıyorum başka da bisey yapmiyorum
myprincessgirl Firstmomfirstchild yaa hadi inşallah bize de haber ver nasılsın şimdi devam ediyor mu sancı
Firstmomfirstchild myprincessgirl sancı yok ama vajinama cok batıyor bebek. Sanki cok aşagı indi gibi. Bel agrım var :(
Kubra11- 16Busra41 bende 38+3 ama bı an once gelsın ıstıyorum oglum 39+5 dogdu cok zor oldu 3800 dogmustu kızım o kıloya ulasmadan dogsa cok guzel olacak