Elf0241 Hanımlar merhaba, En iyi ovulasyon test markası hangisi. Bu ay ilk kez laboquick kaset test kullandım ama çok net değil gibi geldi. Bir de her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz en ideal saat kaçtır bu test için?
Limonlukekkk Elf0241 canım laboquıck en iiisi ben onu kullandım ilk ay hamile kaldım inovitayı da kullanıp memnun kalmamıştım
incismom Elf0241 ben de laboquick kullandım evet çok net çıkmıyor sonuç bence de. İkinci çizgi silik de olsa denedik geçen ay. Hamileyim şu an
Boncukk123 Elf0241 innovita tavsiye ederim canım cok hassas aynı saatler arasında sıvı alımını en fazla 2 saat kesersek yap testi insaAllah guzel sonuçlar alırsın 🌸
Umudumsun098 mombarbie_ ya benim 3 gün koyu oldu 3 gun ilişki oldu bugun H afif silindi ilişkiye gibi Tekrar gerek var mi
Betus0640 mombarbie_ doğruluk oranı çok yüksek bir test bence. Trendyoldaki yorumlara bakarak almıştım pişman olmadım
mombarbie_ Umudumsun098 yeterli idrar damlatılmamış gibi cizgiler net değil son hali bu sekildeyse eğer
Limonlukekkk Umudumsun098 mesela iki çizgi görür gibi oluodum o gunleri değerlendırıoduk sonra üç gun sonra daha koyu iki çizgi oluo sonra birden silikleşio falan kafa karışıklığı yani laboquick fıstık gibi herşey net
Elf0241 Teşekkür ederim innovita deneyeyim bu ay da. Bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullanan var mı peki aranızda?
Gkce27 Elf0241 ben kullanıyorum sipariş verdiğimde gelen ürün hatalıydı ebru abla hemen tekrardan gönderdi ve aşırı memnunum çok net bir şekilde belli olıyor
Bussuusu Gkce27 evet bende aynı sorunu yaşıyorum yeniden gönderiyorlar test ama yumurtlama kaçırmamışımdır umarım 😞
ssahin22 Hiçbir ovülasyon testine bakmadan direk gidip instagramdan birgebeningünlüğü sayfasından al bence ovülasyon testini. Yumurta yeterli büyüklüğe geldiği zaman pik gösteriyor
Gkce27 Bussuusu yok yumurtşama olunca yine de belli oluyordu bence siz tekrar test isteyin onlar gelene kadar elinizdekini kullanın