Edaanurciftci İlk defa ovulasyon takibi yapıyorum, normalde yumurtlama günümü anlarım daha 2 veya 3 gün var ama test bu şekilde çıktı anlayamadım
Anneoluyorumm00 Edaanurciftci çok net canım yumurtlama olmuş değerlendir bende bu markayı kullanıp hamile kaldım
Pamuk Edaanurciftci Canim yumurtlama 14. Gun ya da bizim bildiğimiz gün olmuyor.Mesela ben 28. Gün. Adet olan biriyim.19. Günde yumurtlama gördüm 12. Günde.
Wera Edaanurciftci yumurtlaman üç gün sürebilir sen üçüncü gün hissedersin yada çatlamada yoğun akıntı gelir sen yumurtlaman sanarsın illa yumurtlamanın ilk günü belirtileri hissedeceksin die birşey yok bebek düşünüyorsam çatlama anını bekle üç gün önceden ilişkiye girme sperm daha hareketli kaliteli oluyor sık ilişki sperm hızını düşürüyor
Edaanurciftci Anneoluyorumm00 dün gece birliktelik oldu. İki günde bir deniyorum, yarını mı değerlendireyim, bugünümü
Anneoluyorumm00 Edaanurciftci bende senin gibiydim iki günde bir oluyordu bende yumrtlama günün değerlendirmemistim çatlama günün değerlidirdim ve tutu yanı sen bilirsin bu günde olur yarında bide benim 21 günde yumurtlamayi gördüm
Edaanurciftci Pamuk daha 14. Gün olmadı işte 11. Gün bugün. ben hep 14. Günde yapışkanımsı akıntıyı yoğun görürdüm
Pamuk Edaanurciftci İşte her zaman 14. Gün olmuyor malesef.Ben de ovulasyon testi ile takip ederken öğrendim.
Asyaeylul2816 Edaanurciftci olabilir bende ilk kozumda 12.gün yumurtlamayı görmüştüm yumurta 12-24saat canlınkalır sonra yapısı bozuluyor ona göre tekrar değerlendirebilirsiniz ilişkiyi
Wera Edaanurciftci evet çünkü herkesin vajinal ortamı farklı normalde sperm 7gün canlı kalır diyorlar ama belki yumurtlaman üç gün sürecek o sırada spermler ölebilir en garanti çatlamada girmek direk tutar bende öyle yaptım tuttu
Edaanurciftci Anneoluyorumm00 anlıyorum, yarını bekliyeyim öyleyse. Yani daha 7 gün adet temiz 4 gün oldu daha, 11. Gün yumurtlama görmek beni şaşırttı
Umudumsun098 Anneoluyorumm00 benim koyu üç gün cıktı üste üste 3 gun oldu ilişki Bugün en altaki test H afif silindi gibi Tekrar gerek var mi ilişkiye
Edaanurciftci karansmom_ anlıyorum gün aşırı devam ediyordum zaten yarın değerlendireyim öyleyse. Teşekkür Ederim
Wera karansmom_ gün aşırı ilişkide spermler tam olgunlaşmamış oluyor üçgünde de bir ilişkideki spermler dha olgun ve canlı oluyor gün aşırı ilişki sperm kalitesini etkiler
Anneoluyorumm00 Umudumsun098 var canım yumurtlama dan üç gün sonrda üst üste değerlendirilmesi lazım deglerdir
Asyaeylul2816 Edaanurciftci yumurtlama gerçekleşmiş inşallah sağlıcakla tutar bebişiniz benim pik 4-5gün gösteriyor her ay yumurtlama günü değişiyor test en güvenilir emin oluyorsunuz şimdimüstüne tam 12.gün sayıp kan verebilirsiniz yada bekleyebilirseniz 14-15 güne kadar bekleyip evde genlik testi yaparsanız sonucu görürsünüz