Elifyurtt ve gerçekten eşimden paket aldığımı saklamak o kadar zor ki benim için kendimi yiyip bitirdim neden saklıyorum neden buna mecbur kalıyorum diye… ki eşimle hiç sorunumuz yoktu bu konuya kadar… ama onu da anlamaya çalışıyorum, babalık içgüdüsü ile hareket ediyor. Ben şu son ayımdayım şuan bazen 1 paket içiyorum. Üzülerek yazıyorum bunu… ama stres çok etkiliyor beni. Ne diyim bilemiyorum. Sigara içip yarın bir gün bir şey olduğunda en çok ben kendimi kahredicem bunu da biliyorum ama yapamıyorum..ilk zamanlar eşim 3 dal eve saklıyordu ayrı ayrı yerlere , çok zor kalmadıkça söylemiyordu yerini ama kafayı yiyordum. Krize giriyordum. Ben başaramadım. Çok isterdim sigaradan tiksineyim bırakayım ama olmadı. Şimdi bugünlerde de eşim doğumdan sonra içme demeye başladı. Bu döngü hiç bitmiyor. Bende salak gibi afedersin hastanede nasıl içmeden durabilirim onu düşünüyorum yatış yapıldığına o kadar sigara tiryakisiyim düşünün. Kendinize yapabileceğiniz tek şey bırakamasanız bile şimdi içilecekseniz on dakika bekleyin yarım saat bekleyin sonra için oyalanmaya bakın en mantıklısı o oluyor ben öyle yapmaya çalışıyorum. Rabbim bebeklerimizi korusun.