myangelson sevgilikendim iğne gününü sayarak mi 13. Gün ? Bir de benim doktorum 14. Günden önce test yapma ve normal kaset test ile yap demişti
ffckizannesi Sonradan çıkması çok doğruyu göstermez diyorlar ilk anlatda çıkması önemli diyorlar bence 14-15 inci günlerde normal test yapın
myangelson sevgilikendim 14. Günü yani yarın normal test ile dene bence. Genelde 5-10 dk dan sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar bir de
sevgilikendim myangelson evet biliyorum ama 2 gün üst üste sonradan silik olması biraz tuhafıma gitti
myangelson sevgilikendim aynı marka testse ondan da olabilir kuruma çizgisi çıkartıyor olabilir bilemedim dediğim gibi yarın tekrar denersin bir
Zeyna27 sevgilikendim canım var bunlarda kuruma böyle olmaz kesinlikle bende hiç çıkmıyordu yarın sabah tekrarla yine böyleyse hemen kan vermeye ay rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
edaozkyyy sevgilikendim Bu test benim betam yüksekken bile aynı böyle silik gösteriyordu canım bence başka markanın bir testini al ben öyle yaptım ve onda hemen çizgiler koyu çıktı
Zeyna27 sevgilikendim canım belki ufak değerdedir daha tekrarla yada kan ver benimle testlerin aynı ve ben yaptığımda bembeyaz oluyordu hiç kuruma bile olmadı
Sevde345 sevgilikendim merhaba bende catlatma ignesi oldum bu ay benimde sizinki gibi silik cikiyor uc gundur adetime 3 gün var igne gunuyle 15 . Gunum pazar gunu kan verdim 2.82 ciktiii siz kan verdiniz mi naptiniz
Hiratuba sevgilikendim bence de var,benim çatlamadan 14 gün sonra silik çıkmıştı sonradan koyulaştı. 13. Gün yok gibiydi . Hadi inşallah yarında test yapın emin olun hayırlı olsun şimdiden 🥰
sevgilikendim Sevde345 bugün 15.günüm normal testlerde çıkmıyor erken gebelik testim de bitti daha yapamıyorum. Kan vermedim ben olsaydı görünürdü heralde ya
Ebbruc Sevde345 aynı testten bende yaptım bugün kontrol ettim kuruma çizgisi yok muhtemelen hamilesiniz. En garantisi kan vermek
Sevde345 Ebbruc ay bilmiyorum pazar günü kan verdim 2.82 cikti anlamadim testlere bakinca pozitif kanda negatif