burcuburcu Ahhh ah haftalarca çektim onu çok kötü 12.haftadayım daha yeni geçti sakız çiğniyodum ben sürekli çok iyi geliyo
Nurcan burcuburcu bende de daha yeni başladı. 7+6 hamileyim 8sene sonra yüce Rabbim tarafından bir mucize oldu bize. her yemekten sonra tuhaf bi his var ağzımda yediklerimden de tat alamıyorum bu sakız olayını denicem inşallah faydalı olur sağolun
Busranagme burcuburcu cok berbat bir şeydi çilekli falım sakız çiğnemekten bıkmıştım 😀 Ağızda bilmediğin bir acılık tuhaftı yaa . Sabret geçecek elma ye bol bol
Svde 11 deyim benimde var ne yesem ardından acı oluyo ağzım yani naneli şekeri midem kaldırmadı heralde çözümü yok😶
burcuburcu Nurcan nurcan çok sevindim inşallah hayırlısıyla al kucağına tabi bu mucizeye bütün sıkıntılar değer
burcuburcu Busranagme bende meyveli ve naneli falım 😒 artık onlardanda öğğğk gelmişti dişim acıyodu sakız çiğnemekten şükür yeni düzeldi benimde 😄 çok zor yaa Rabbim yardım etsin annelere
humaninannesi61 Ben habire şeker yiyip sakız çiğniyodum 🤦🏼♀️ Bu sefer de midem bulanıyordu. Zor zamanlardı ya sonra sonra geçti şükür🤰
Kamile İlk hamileliğimde de yaşadım. Şu anda da yaşıyorum malesef geçiyor 12 haftadan sonra sabredicez ins bebişlerimiz için canım