Asyaeylul2816 16haftalık hamileyim cinsiyetini net blmyorm ama sol tarafımda pıt pıt arada atan bişi var kızlarıma 18-19 haftalarda çok hafif bir şekilde hissetmiştim tecrübeli anneler gibi aydınlatırmı beni
1palyaco Asyaeylul2816 bende merak ediyorum . Yarın 16 haftalık olacağız inşallah . Cinsiyetimiz erkek fakat bu haftaya kadar gelen ilk gebeliğim o yüzden erken hissedeceğimi de düşünmüyorum .
Esmam_ela25 Asyaeylul2816 bence kız bebekler büyük kızım doğana kadar beni tekmeledi hep ama ama iki oğlumda kızlarıma göre çok sakin çıktılar 😊
Asyaeylul2816 1palyaco evet ilk gebelik geç hissediliyor benim öyle olmuştu ama suan 3.gebeliğim çok daha erken hissettim sanki
Annebebek000 Asyaeylul2816 cinsiyetini ogrendiniz mi acaba bu arada saglikla alin kucaginiza insaAllah 🌸
Asyaeylul2816 Annebebek000 valla ilk erkeğe sonra kıza benzettiler son koz dedikleri için koz diyorum ama yinede bacak arasını görüp koz demedi göstermiyorsa kızdır diye söyledi doktor🤷🏻♀️
Asyaeylul2816 Esmam_ela25 valla ilk erkeğe sonra kıza benzettiler son kız dedikleri için kız diyorum ama yinede bacak arasını görüp kız demedi göstermiyorsa kızdır diye söyledi doktor🤷🏻♀️ sağlıklı olsun rabbim evlatla imtihan etmesin yeterki 🤲🏼☺️
Babykalamar Asyaeylul2816 bunun cinsiyetle alakasi yok kuzum sizin kilonuzla alakasi var genelde zayif anneler daha erken hisseder karin bolgesinde yaglanma varsa daha gec hissedilir
Babykalamar Asyaeylul2816 hahahahaha kiz olsun canin sagolsun hamilesin suanda sen inan ileriki haftalarda karnini oyle bi delecekki tekmeleri ilk haftalara donmek isticeksin🤣🤣
Sermec27 Asyaeylul2816 bence cinsiyetle ilgili değil canım ikinci gebelik hatta üçüncü gebelik diğerlerine göre erken hareket ediyor ilk oğlumu 18 de ikinci oğlumu 16 da üçüncü oğlumu 15 te hissettim 🥰
BTAU Asyaeylul2816 benim ilki erkekti 16 da hissettim şimdi kız 14 te hissettim 18 de artık dokunmadan hissedebiliyorum. Erkek kız farketmiyor hareketler pek. İç karnınız çok yoksa daha çabuk hissedersiniz. Benim oğlum 19 haftadan sonra gece uykusu uyutmayacak kadar tekmelerdi. Kuzenimin kızıda aynı mesela 😃
dertanasiyimyaben Cinsiyetle pek alakası yok bence çünkü benim ilk oğlum çok hareket etmezdi şimdi yine hamileyim erkek yine ama maşallah seviyor hareketi 😌