EmirAsafMomm Kızlar bebek dünyaya gelmeden hemen önce veya geldikten sonra emzirmeden soğan sürüp emzirdiğinizde asla yara olmuyormuş deneyen varmı benim karşı komşum yapmış ve asla yara olmadı dedi bnde deneyeceğim fikir olur belki sizede 🌼
Nnoktaa EmirAsafMomm soğan sürüp emzirdiğinizde Soğanlı halde emzirmeyeceğinizi ümit ediyorum. Bu tür yöntemlere hiç ihtiyaç yok. Memeyi bebeğinize doğru şekilde verirseniz meme ucu yaranız olmaz. 💙
Gulizartas Dilan_55 bende duydum arkadaşım denemiş oldu dedi benim ilk bebeğimde yara oldu yara yüzünden emmesi bunda bu sefer bende deneyeceğim
EmirAsafMomm Gulizartas ben ilk kızımı göğüs çatlaması ve yara olmasından dolayı emziremedim sol mememi ve zaten o kadar yara olmuştu li ucu ikiye ayrılmıştı tek meme ile 2.5 yaşına kadar emzirmiştim çok şükür ☺️
EmirAsafMomm Nnoktaa canım doğru destekli verdiğim halde göğsüm yara olup ucu ikiye ayrıldı o yüzden kesin Bi yöntem lazımdı benim çok çabuk yara oluyor o yüzden hiç vermemektense denerim 🩵
Sdylk Mumsy natural kullanın herkes lansınoh vs kullanıp yaralarla cebelleşiyor . İlk tavsiye edilende bu krem anlamıyorum. Kullananların yuzde 90ı muhakkak yara oluyor