Nvfftyhhbgggg 36 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri azaldı siddetide öyle çok endişeleniyorum sizce normal mi 3 4 gündür bu durum böyle
Bekledigimmucizemm Nvfftyhhbgggg doktorunuza sordunuz mu büyümüş artık bebek bir doktora görünün bence
Nilay-Duru Nvfftyhhbgggg büyüdüğü için yeri daralıyor deniyor ama siz buna itibar etmeyin hareket azlığı en önemli şeylerden kanama gibi su gelmesi gibi .mutlaka doktora başvurun. İçiniz rahat eder
merii10 Nvfftyhhbgggg haftamız ayni bnde aynı durumdaydim canm endiselndgm icn dün acile gidip nst çekildim rahtladm szde gidn bnce en azndn stres yapmazsnz
Elifdddd Nvfftyhhbgggg 35 haftayım bugğn mesela günlük rutinin cok dısında evet hareket var ama eskisi gibi değil dün ki gibi yavas yavas böyle bende anlamadım normal mi bu durum
Haticengin17 35+4 benim de ayni sekilde cok yavas ve az hareket ediyor normalmis gunde 10 defa hareket say dedi ebe
Skrn12 Nvfftyhhbgggg bende 36+2 bebek kanalda hareket ediyor ama doktorum kanalda olduğu icin basi az hareket edebilir dedi.ama döndüğünü vs hissediorm tekme deglde artik ittiryor gibi.