Reyreyyyy Bacak aralari gobek alti gogus kenarlari asiri kasinma yasiyorum cildirmak uzereyim napmam gerektigini bilmiyorum 16. Haftamdayim
myangelson Reyreyyyy çatlama olacaktır belki ondan kasiniyordur kasimamaya özen göster. Ve doktoruna söyle yine de tabii
Haticeburak06 Reyreyyyy oooffff bende 21 haftalığım ve aynen böyleee bol su içiyorum ama hala aynı nemlendiriyorum yne aynı ama sanırım kaçış yok çatlıycaz canım😢
Reyreyyyy Doktorum cildime ve enzimlerime bakti catlama baslamis kuruluktan ve bundan dolayi olabilir dedi aranizda benden baska yasayan var mi tek ben mi yasiyorum bu beni korkutuyor ciddi bi kasinma ve uyaninca basliyor 😔
ilongirav Reyreyyyy 35 e geldim geçen haftadan beri kaşıntı tuttu ama her yerim yanarak kaşınıyor çatlamayla alakası yok benimkinin randevuda söylicem az kaldı gün sayıyorum resmen yani öyle bir kaşıntı 🤦🏻♀️
Reyreyyyy ilongirav ilongirav bi kac kaynakta okuduguma gore herkes farkli donemlerde yasayabiliyormus insallah biz ve bizim gibiler bir an once bu kaşıntı illetinden kurtuluruz sabahin korunde uyandim tam su ann kendimi tırmaliyorum delirmek uzereyim size de cok cok cok gecmis olsun😔😔
Reyreyyyy bdenerigokce yağ kullanmaya basladim simdi aktradan aldim cok bi azalma gormedim simdilik ama galiba yeni basladigim icin insallah gorurum 😔
Reyreyyyy bdenerigokce doktor tavsiyesi ile aldim ama yine de işe yaramaz mi iceriginde kakao vs gibi şeyler var
bdenerigokce Reyreyyyy ben trendyoldan aldım 3 lü beni baya idare etti ve ben bol bol sürerdim tavsiye ederim 🌺 sanırım gratiste de var ama büyük boy var mı bilmiyorum, bol bol sür 🙈 yağlı pehlivan gibi geziyordum ben eşim gene mi sürdün diyordu😂
Reyreyyyy Haticeburak06 evet ya cok cok gecmis olsun guzel annemiz valla kasinti cok zor yine sabahin korunde uyandim kendimi yoluyorum resmen 😔