Ylzzzzz Kızlar adetime 7 gün var .şuan 2 tane farklı test yaptım silik çizgi çıktı ikiside, bi belirtim ve akıntımda yok.bu kadar erken çıkabilir mi . 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum biraz.
Rah631 Ben bir test aldim çok güzeldi erken belli etti diğer testlerde silikken onda net çıktı deneyebilirsin markası ar+l med Erken gebelik testi
Ylzzzzz Prodoctor erken gebelik ve innovıta gebelik testini yaptım. fotoyuda ekleyemedim ugrastım ama.
Ylzzzzz Yarın hastanede randevum vardı bakalım HCG kaç çıkacak. 2 ay önce kimyasal yaşadım 718 cıkmıştı o zaman. Esra_4774 Yalnizanne
Ylzzzzz Rah631 3+3 günlükmüş beta 178 çıktı.ultrasonda da görünmedi.bu sonuç düşük mü bilemedim yarın tekrar kan verecegim .yarın 4 haftalık olacak tam.
Rah631 Ylzzzzz hayır daha 4 haftalik değildir Bn 4 haftanın 5 günüydü öğrendim 1212 çıktı hcg 2 haftalik faln imsallh allh tamamını erdirir son regl tarihin ne cnm
edaozkyyy Ylzzzzz Canım kötü düşünme benimde 5+4’de kese göründü 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem benimde 4 haftalıkken hiçbir şey görünmemişti kese vs