GPinar Eğer gerekliyse önerebileceğinşz uygun fiyatlı olan korseler neler acaba..Kullanıpts memnun kalanlar yazabilir mi 😊ve doğumdan hemen sonra mı kullanılmalı acaba 🙄
Baharoloji GPinar normal doğumdan 1 hafta sonra sezaryenden 2 hafta sonra kullanılıyor e bebekten kendi markasından bir de yamuna almıştım ben yamuna kullanmadım çok zor geldi tek tek kopçalarını yapmak e bebektekini daha çok kullandım ancak ilk doğumumda takmamıştm bunda taktım pek fark olmadı e bebektekilere bakabilirsiniz uygun fiyatlıydı
Daisyy000 GPinar Lütfen doğumdan hemen sonra kullanıp rahim sarkması yaşama riskini göze almayın. 40ınız çıktıktan sonra doktor muayenesi oluyor,orada rahminiz olması gereken yerde mi bakılıyor ,eğer olması gereken yere inmişse korse kullanabilirsiniz
GPinar Baharoloji Teşekkür ederim canım bakacağım şimdi söylediklerine..benimde ilk gebelik olunca alınmalı mı diye kararsız kaldımda37+6 haftalığım bende ona göre alayım diyordum
Baharoloji GPinar babyjem balenli korse evet o daha kullanışlı geldi diğerini üşeniyorsunuz teker teker kullanmadım o yüzden bu cırtcırtlı pratik