neseli96- Kızlar 27 haftalık olduk ne zaman yıkayıp ütüleyip çanta hazırlamalıyım sezeryan olacağım ama yine de hayat bu ne olacağını bilemeyiz çok da geçe bırakmak istemiyorum maximum ne zaman uygun olur aşırı da tezcanlıyım xaten
Merve1414 neseli96- yıkayın utuleyin bence artık ben diğer hamileliklerimde 29 haftalıkken valizini bile hazırlamıştım nekadar erken okadar iyi son zamanlarda insan iyice ağırlaşıyor bişi yapasi gelmiyor erkenden hazırlamak herzaman iyidir
karaguzelirem_ Ben 32 haftalıkken yıkayıp ütülemiştim 33 haftalığım hastane çantasını hazırladım bir iki ufak eksiğim var onlarıda aldığımda tamam olucak 30 dan sonra başlayabilirsiniz bence
neseli96- Merve1414 aynen buna katılıyorum bende şuan ağırlık çökmemiş rahatken yapmak istiyorum bende kimseden medet ummadan kendim sakince hazırlayıp koyup bebişi beklemek en iyisi tabi bütün bebeklerimiz sağlıklı ve zamanlarında doğsunlar bunu çok isterim ama malesef bazen problemler hiç ummadığın kadar erken doğmasına sebep olduğu için çok geçe de bırakmamak lazım
Merve1414 neseli96- en doğrusu ben genelde aldıkça yıkayıp utuluyorum hurça koyuyorum dolap yoksa sizde öyle yapabilirsiniz
MervEfehan neseli96- 30 haftalık olduk bı kısmını yıkadım bı kısmı daha yıkanıp ütülenecek . Daha camlar kapılar koltuklar perdeler yıkanacak nasıl yapcam bende bilmiyorum 😃
Hilalaktscbk neseli96- Ben en başından beri 32.hafta diye kafamda bir kurdum nedenini de bilmiyorum ama haftaya hazırlayacağım inşaallah odası da gelecek hayırlısıyla her şeyi hazır bekleriz artık 🥰
Gamzeramo neseli96- ben doğum yaptim hala yikamadim 29 haftalik erken doğum bebegim kuvezden cikmasina yakin yikayip utuleyip koycam
Edaa1334 34+3 haftalığım yeni yıkayıp ütüledim,bugünde kendi eşyalarımı yıkadım ütü yapıcam çantam daha hazır değil gerçekten zor oluyormuş🙈
SedaTemel neseli96- kendini iyi ve hafif hissediyorken hazırlamaya başla bence ben 30 da başladım 33 deyim suan hala bavulu kapatmadım eksikler tamamlandıkça koyuyorum zaten anca toparlarsın.