sedef_kayakrts Arkadaşlar merhaba arkadaşım da polikistik over. Teşhisi konuldu. Aranızda bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı tedavi görmeden.
alyamm_33 sedef_kayakrts meraba bana 5 ay önce ciddi derecede yumurta tembelliğim vardı polikistik over olduğumu öğrendim sonra tiroit bakıldı calismiyo oda yumurta gelişiminde olumsuz etkiliyo d vitamini folik asit tiroit ilaçla doğal yolla hamileyim not diyet yaptım 15-asilama bile yatim 3 defa olmadı hamdolsun doğal yolla kaldım darısı sizee
Ecem0707 sedef_kayakrts bende polikistik over var 1 kere aşılama yaptırdık tutmadı tekrardan tedaviye başladık benim 4-5 ay âdet olmadığım günleri bilirim en sonunda doktora gittik 2023 de başladım tedaviye aşılama oldum Isparta da tutmadı şimdi Gaziantep de özel bir hastanede tedaviye başladım ilaçlı rahîm filmi çektirdim bu ayın 2 sinde âdet günüm dündü gelmedi adetim kasik ağrısı var Allah’ım isteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsin 🥲😢🤲
2lokummannesiii sedef_kayakrts Benim polikistik overım var ama etkilemiyor. Ama hamile kalamayan regli olamayan çok arkadaşım var.
Nurellaasss sedef_kayakrts Merhabalar ♥️ İkinci hamileliğimi yaşıyorum suan. 5 sene pko teşhisi konuldu bana da. İlk oğluma evlendikten 2.5 ay sonra hamile kaldım. Düzenli adet durumum hiç yoktu. Oğlum büyüdükten sonra kilo verdim. Pko kilo sevmiyor. Oldukça iyi bir kilo verdim. Şimdi 2. Ye hamileyim. Tedavi görmedim.
Defnedeniz62 Bende vardı prolaktin süt hormonum yüksekti 6 ay düzenli süt hormonunu düzenleyici ilaç kullandım aklımı çocuk düşüncesinden uzaklaştırdım ardına hamile kaldım 2021 de kızım oldu şuan şubatta kısmetse tekrar anne olacağım 🥰 darısı isteyen herkese inşallah 🤲
sedef_kayakrts Defnedeniz62 peki adet görüyor muydunuz arkadaşım 4 ay üst üste adet görmediği zamanlar oluyor
Aselllduru Evet bende polikistik over ile hamile kaldım şuan oğlum 1.5 yasinda 2 tanede kimyasal gebeliğin oldu hiç bir ilaç kullanmadan oldu
chrysanthemum İki yıllık evliyim,bir yıl önce polikistik oldugumu ogrendım bir yıldır deniyordum yeni yeni tedavi arastırmaya baslamıstım rabbim aratmadı insallah 5 haftalık oldum😇✨umudum kesılmeye baslamıstı kımse umudunu kesmesin
Defnedeniz62 sedef_kayakrts 6-7 ay adet olmadığım zamanlar oluyordu hatta biz tüp bebek için bilgi almıştık adet olmuyorum diye söktürücü de içtim sonunda söktürücüye rağmen hasta olmayınca test yaptım hamileyim 🥰
SeherT Bende pcos tum 4 ay tedavi gördüm 5.ay hamile kaldım birini henüz göremedik ama 6 haftalık ikiz hamileyim şuan 🙈
sedef_kayakrts Defnedeniz62 peki hiç tedavi yaptınız mı sadece söktürücü mü kullandınız mesela arkadaşımın ara ara sol kasığında ağrı oluyor bacağına vuruyor. Sizde de öyle mi?
Defnedeniz62 sedef_kayakrts tedavi olmadım sadece 6 ay süt hormonu düzenleyici ilaç var dostinex onu kullandım aşılama ya da tüp bebek olmadı
Zeynepkrman1 1 buçuk yıllık evliyim reglim hep düzensizdi hastaneye gittim polikistik dedi korunmayı bıraktım ilaç kullandım 1 ay içinde hamile kaldım şu an 5 aylık gebeyim kafanıza takmayın stres en büyük düşman bu konularda