Deryadeniz63 zlemzcanzl benimde 2 gun sütüm cok az geliodu hatta hic yok gibi yesil sabunu bilirsiniz ondan sicak suyla gogsume masaj yaptim sicakta tuttum bide geldi cok sukur beslenme olarak hurma yiyin oda cok faydali
zlemzcanzl Deryadeniz63 çok şükür humane çayları hurma ve duş sayesinde sütüm geldi. Sürekli sağıyorum pişman olmayacağım tek şey göğüs pompası iyiki almışım
Alyaras Deryadeniz63 benimde ilk Doğumun normaldi ama bu sezeryan olabilir sonrasında acı loşumu kendinizi nasıl hissettiniz 🙋🏼♀️ Sağlıklı uzun ömürler inşallah bebeğinize çok geçmiş olsun
Deryadeniz63 Alyaras allah razi olsun 🙏🏻 İlk gece hastanede oldugum gun ilaclar etkisi gectikten sonra agrilarim oldu oda gaz sancisi zaten agrisiz hic bisey olmuyor canm 7 kat deri kesiyolar 😥
Aasibel Deryadeniz63 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Spinalden sonra baş ağrısı olur diyorlar sendede oldumu acaba. Birde sezeryandan kaç saat sonra dikiş acısını hissettin?
Deryadeniz63 Aasibel allah razi olsun canm 🙏🏻 Bas agrim hic olmadi dikis agrilarida ortalama 5,6 saat sonra narkoz etkisi gectikten sonra basladi etkili agrilar 2 gun suruo daha sonra gun gectikte cok sukur agrilar duruluo 🙏🏻
Lora Deryadeniz63 sanırım herkeste farklı oluyor 2 sezeryan oldum yanma hiç olmadı kalkarken bel agrısı oluyo oda yürüyünce gecıyordu
Deryadeniz63 Lora bendede agri olmadi gaz agrisi tek vardi asiri yanma oluyordu icerden dikislerden suan bille 8 gunum dikis bitimi sonunda yanma oluyor arada 😥
Lora Deryadeniz63 cok geçmiş olsun peki doğum sonrasında yoğun bakımda kalınıyor iki saat o sürecte karından girip kaslara agrı kesici iğne yapılıyor ve sıfır agrı tr de yapılmıyor sanırım
Deryadeniz63 zlemzcanzl gogus pompasi daha sonra gogusleri sarkio ablamda vardi cunku onda gordum gogusleri baya sarkmisti
Aasibel Deryadeniz63 derya hanım spinal aneztezi olanlara ameliyat sonrası ağrı kesici yapılmıyor diye bir duyum aldım. Size acaba ağrınız başladığında ağrı kesici yapıldımı.
Deryadeniz63 Aasibel yapildi canm ameliyattan ciktigim gibi hem ayaktan yapildi hemde seruma kattilar ayni anda